|
Nu esti logat.
Cursuri de dans in CLUJ !#1 2011-10-11 21:32:18
cursuri de dans in CLUJ !Buna fetelor...(nu am gasit un topic de genu...dar daca este si ma directionati...voi cauta/posta acolo). As dorii sa ma apuc de ceva cursuri de dans ...nu neaparat pt a invata sa dansez )..pt ca aici ma pricep fte bine ..Ci mai mult pt a slabii putin ..nu e mare nevoie..dar vreau sa fiu preventiva )..De ce caut o sala? pt ca mi-e groaza sa ma apuc acasa singurica cum faceam mai demult ..Daca stiti ceva instructori/cursuri/sali de dans...va rog sa-mi spuneti` orice informatie ! MErsii anticipat! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #2 2011-10-11 23:18:11Re: cursuri de dans in CLUJ !December poate stie...caut-o pe forum si trimite-i mail ca sa-ti raspunda mai repede. Offline #3 2011-10-12 21:06:10
Re: cursuri de dans in CLUJ !O sa-ncerc.Ms mult !...oricum astept si aici informatii Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #4 2011-10-12 21:17:35Re: cursuri de dans in CLUJ !asta e topicul deschis de december http://forum.anticonceptionale.ro/t2691 … -dans.html Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|