|
Nu esti logat.
MERCILON-19#343 2011-09-26 13:07:44
Re: MERCILONSalut, V-am adus mere de la teiul lui Creangă! Offline #344 2011-09-26 13:29:44
Re: MERCILONexista posibilitatea sa fi avut ovare polichistice de la inceput, si sa fi revenit in respectiva pauza de 3 luni, la fel cum se poate sa fi aparut acum... cel mai bine tot dansa te poate lamuri, ea a vazut ce si cum. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #345 2011-09-29 15:30:00
Re: MERCILON
Am ?nțeles...dar e normal să apară ?n doar trei luni (9 chisturi pe un ovar și 11 pe altul), av?nd ?n vedere că anticoncepționalele sunt administrate și pentru eliminarea acestor probleme? Adică...8 ani, mi se pare o perioadă destul de mare de administrare (aproape) continuă a pastilelor, ca să nu mai existe nici urmă de chist. C?t despre doamnele doctor, nu au știut ce să-mi răspundă, nici cea de la Euroclinic nici cea de la Romar (unde m-am dus special pentru această problemă) , de aceea, caut răspunsuri ?n altă parte. Am citit și eu că aceste chisturi...nu prea se știe de unde vin, ?nsă AC-urile ar trebui să rezolve problema, cel puțin ?n timpul administrării lor, nu? Ultima oara a fost editat de LuckyStar (2011-09-29 15:31:03) V-am adus mere de la teiul lui Creangă! Offline #346 2011-10-12 19:51:14
Re: MERCILONam o intrebare urgenta pentru o prietena: trebuie sa inceapa sa ia anticonceptionale; astazi a avut niste sangerari slabe, cum se intampla de obicei in cazul ei la menstruatie, dar nu este menstruatia propriu-zisa. menstruatia propriu-zisa ar trebui sa apara de maine. prima pastila o ia in seara asta, sau asteapta pana maine seara, cand este sigura 100% ca a venit menstruatia? mersi. Offline #347 2011-10-13 11:47:33
Re: MERCILONdaca asa ii incepe menstruatia inseamna ca azi este prima zi, adica aseara a fost... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|