homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt doctoressa - recomandare cabinet urologie

#1 2008-08-15 14:46:38

alanina
New member
Inregistrat: 2008-06-08

pt doctoressa - recomandare cabinet urologie

doctoressa, ai recomandat o data un medic/cabiet de urologie bun din bucuresti, nu-l mai gasesc pe forum si am nevoie urgenta, multumesc frumos

alanina

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#2 2008-08-15 14:50:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: pt doctoressa - recomandare cabinet urologie

doctoressa nu e online. e in concediu.

#3 2008-08-15 16:08:57

alanina
New member

sad  cool  stii cumva pana cand ralluka?

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#4 2008-08-16 08:39:31

danairl
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-09

doctoressa a recomandat uroandromed -dr calomfirescu
si noi mergem la dansul dar dupa 20 septembrie pt ca este in concediu
suna la cabinet 2526553 sau 6427572 pt mai multe detalii
bafta

#5 2008-08-18 20:29:14

alanina
New member

aaaaaaasa, asta era cabinetul; tocmai in septembrie sad ....sper sa fie in regula, grater am gasit site-ul, multumesc frumos

alanina

Publicitate

loading...

#6 2011-09-28 13:49:11

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nu pot posta pe topicul cu echivalentul ginecologiei la barbati- urologie. nu stiu de ce cand intru pe pagina aceea mi se spune ca nu sunt logata si nu reusesc sa am loghez. va rog sa ma lamuriti cu ceva daca se poate. am inteles ca barbatii se duc la urolog sau dermatolog cand au probleme pentru care noi mergem la ginecolog. dar pe prietenul meu l-au trimis la urologie si i-au cerut probe pentru uroculura si sumar de urina (cred). nelamurirea mea este? ce se vede din examenele astea? pe care le-am facut si eu de altfel pentru a afla daca am infectie urinara. si clamydia, gonoree, trichomonas si toate celelalte boli cu transmitere sexuala care nu se vad in analizele de sange? pe astea cum le depisteaza la barbati? sau se vad in urina? multumesc

#7 2011-09-28 13:53:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pentru chlamydia: antigen chlamydia din secretie uretrala.
pentru ce ai mai spus tu: examen microscopic secretie uretrala. si e bine a faca si culturi din secretie uretrala.
se subintelege cred ca trebuie recoltata secretie uretrala. fie la urolog/ dermatovenerolog, fie direct la laborator daca se ofera si servicii de recoltare.

#8 2011-09-28 14:21:47

eph
Hero member

multumesc frumos. dar sunt batuta-n cap:P secretia uretrala este echivalent cu lichidul pre-ejaculare? va stresez cu intrebarile astea pentru ma scot din sarite majoritatea barbatilor pe care-i cunosc eu cel putin, care fac sex fara prezervativ, cu partenere multiple bineinteles si au pretentia sa fie sanatosi si sustin sus si tare ca sunt sanatosi pentru ca ei au analizele facute la zi. si le spun: ce analize? hemoleucograma? in care nu cred ca se vede vreo boala cu transmitere sexula. daca gresesc corectati-ma. si da, cu asta se lauda ei, analizeze obisnuite de la medicul de familie. eu am analizele facute adica hiv, hepatita B, sifilis, gonoree, clamydia, trichomonas, vaginita, candidoza... mai e vreuna? nu am facut pentru herpes si negi, dar vreau sa ma interesez:) am facut insa babes-nicolau deci macar pe col nu sunt:P

#9 2011-09-28 15:08:46

gargarita
Moderator

nu, nu este lichidul preejaculator. se recolteaza cu un betisor special ce se gaseste prin uretra ( nu este musai sa existe o secretie patologica pentru a se putea recolta, asa cum am mai vazut/ auzit ca sustin unele persoane). nu este dureros!
si da, pe langa astea mai sunt si analizele pentru hiv, sifilis, hepatita b si c care se fac din sange.
herpes tip II ( cel care provoaca leziuni in zona genitala) eu cred ca ai fi stiut daca aveai, nu putea trece neobservat; parerea mea este ca nu are sens sa faci analiza asta.
ex papanicolau indica cel mult suspiciune de HPV. pentru a sti daca ai vreo tulpina este necesar sa faci genotiparea HPV sau macar testul HPV.
si ar mai mychoplasma+ ureaplasma dar in lipsa vreunui simptom deasemenea zic ca nu e nevoie sa o faci. poate face parte din flora vaginala normala si daca nu da simptome o poti lasa in pace.

#10 2011-09-30 17:53:18

eph
Hero member

mare dilema, mare! el se duce la urolog, ii explica doctorului ca partenera crede ca are candida, sau ceva in orice caz, il trimite acasa cu doua eprubete, una pentru urocultura, alta pentru nu stiu exact ce, ii se explica: in primul se recolteaza primul jet iar in al 2-lea, jetul de mijloc... rezultatele analizelor: totul merge struna! nu are absolut nimic. si intreaba medicul urolog: partenera ce are? (trebuia sa vina si rezultatele mele de la ginecolog) ii raspunde ca am candida. a plecat de acolo fara nici o prescriptie si cu asigurarea ca este absolut sanatos. eu: m-am dus la medicul meu ginecolog, mi-a luat proba de secretie, a rezultat o candidoza, mi a dat prafuri cu irigator, asteptand rezultatul lui... ii spun ca ii s-au cerut probe de urina si mi raspunde dezamagita ca in asta se vede doar o posibila infectie urinara si ca trebuia sa i ia secretie uretrala pe loc in cabinet cum mi a spus si gargarita si sa se duca la dermato-venerolog (inital recomandase urologia, eventual dermato). prietenul i a spus toate asta urologului, iar acesta a insistat ca e ok si ca vezi doamne, din primul jet se elimina mai intai secretiile. medicul meu mi a dat tratament doar pentru mine... si mi a spus ca daca eu am candida clar o are si el adica este purtator. contactele sexuale sunt permise in timpul tratamentului cu prafurile acelea dar nu ma reinfectez daca el e purtator si nimeni nu i da nimic? si urmatoarea daca ma inseala sau ne despartim nu ia candida de la el? nu stiu ce sa mai cred, in medicul meu ginecolog am toata increderea, nu vreau sa sar repede ca urologul nu are dreptate, dar asa pare... ce sa fac?

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-13 15:18:22)

#11 2011-10-01 11:22:34

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

da, candida se ia, si la barbati e asimptomatica de obicei; si da, daca nu o trateaza, o va da mai departe (fie inapoi tie, fie alteia)
medicul tau ii putea da si lui tratament, de obicei asa se practica, deci ori il trimiti altundeva sa repete analizele, ori mergi la doctorul tau si il rogi sa ii prescrie si lui ceva.
cat despre contactele sexuale, se recomanda sa se evite pana la terminarea tratamentului (si mai recomandat e ca la finalul tratamentului sa se repete analizele, si daca acestea ies "curate" se da verde la prostioare).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2011-10-02 15:01:06

eph
Hero member

multumesc yoyolina. medicul meu nu i-a dat nimic din moment ce el s-a dus unde trebuia (la urolog) asteptandu-se ca acesta sa-i prescrie ceva. problema e ca urologul acela nu vrea, prietenul nu vrea sa se duca in alta parte dupa toata povestea, deci no sex o luna si ceva:)) cand ma duc la control din nou ii cer ceva si pentru el ca sa putem sa mai aveam viata sexuala:P

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-02 15:01:45)

#13 2011-10-02 22:48:09

gargarita
Moderator

frankie, da, roaga-ti medicul sa-i prescrie si partenerului tau tratament, dat fiind ca el a nimerit peste un asemenea medic.

#14 2011-10-03 12:16:45

eph
Hero member

pai daca ma duc acum o sa trebuiasca sa platesc consultatie doar pentru asta, si oricum sex in timpul tratamentului din ce am citit mai sus nu vom face, iar ultima oara cand am fost nu stiu de ce dar medicul meu a insistat sa se duca el separat la medic. asa ca o voi ruga la urmatoarea consultatie (peste o luna mi-a spus sa revin)

#15 2011-10-13 14:25:12

eph
Hero member

a fost la dermato-venerolog si in sfarsit i-a facut analiza secretiei uretrale si i-a spus ca exista urme de ciupercuta si sa ia difulcan in doza unica doar o zi si dupa sa astepte 3 zile fara contacte si fara alcool smile chiar nu mi se pare normal ca a dat niste bani degeaba pe consultatie si analize la urolog ca sa-i spuna dobitocul ala ca nu are nimic. plus ca nu are cand sa mearga la medic, a mers in timpul programului de la servici...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-13 14:26:19)

#16 2011-10-13 15:05:23

gargarita
Moderator

ma bucur ca ati rezolvat. si felicitari prietenului ca a acceptat sa mearga la medic si sa faca analize smile majoritatea barbatilor sunt foarte retincenti cand vine vorba de asa ceva.

#17 2011-10-13 15:17:09

eph
Hero member

si eu l-am laudat si i-am spus ca de la mine are nota 11! mai ales ca saracul era foarte demoralizat dupa vizita la urolog de nu-i mai venea sa se duca niciunde... big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.