homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hipotiroidia si kilogramele in plus

#1 2011-10-12 17:11:52

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Hipotiroidia si kilogramele in plus

Buna,
stiu ca sunt pe forum mai multe persoane care sufera de hipotiroidie si ma gandeam sa intreb, cum stati cu kilogramele?
Mie medicul mi-a spus ca trebuie sa am foarte mare grija la dieta si la sport.
Miscare fac, dietetic mananc si cand vine vorba sa dau 3kg jos(cam atat am in plus), nu pot.
Nu pot nicicum decat prin infometare, la care nu recurg.
Mananc salatem, mananc peste, mananc rar numai ciocolata neagra, compoturi fara zahar, dar nu pot sa slabesc niciun gram si sunt absolut sigura ca are de-a face cu boala.
Doza mea de hormon e undeva la 35-40mg/zi, iar TSH -ul cu doza de fata la 2,80.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2011-10-12 17:37:15

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Hipotiroidia si kilogramele in plus

dar esti absolut sigura ca acele 3 kg sunt in plus? ai imc-ul peste normal?

#3 2011-10-12 18:25:26

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu nici nu ma ingras nici nu slabesc din cauza hipotiroidiei
la mine tine numai de ce mananc, am avut o perioada cand nu prea am mancat si am slabit 4 kg, acum mancand normal, le-am pus la loc

#4 2011-10-12 19:57:54

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Si eu sufar de hipotiroidie si slabesc extrem de greu! Acum mananc de regim ( din cauza colecistecomiei), fara grasimi( nici macar ulei) si tot nu reusesc sa slabesc. Asa ca...ideea e sa ne obisnuim cu felul in care suntem!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#5 2011-10-14 09:43:53

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

La mine a fost verificat si m-am ingrasat vizibil din cauza tiroidei+ absolut inestetic, pun la gat, se aduna un strat de grasime la gusa... primul loc unde se vede ca ma ingras.
O perioada facusem pauza la hormoni, cam de 2 luni din cauza ca avusesem probleme cu medicul+ cu inima din cauza dozajului si a trebuit sa astept pana la viitoarele analizel.
In perioada asta, fara hormon mancam tot cu grija: fara zahar, fara fainuri rafinate, fara grasimi exagerate, fara... fara(ca in weekend imi mai permiteam cate ceva e omeneste, dar in general vorbind aveam grija)+ sport= kilograme in plus... inexplicabil, stiu.

Ceea ce nu inteleg acum. Am luat x nr de kilograme pt ca metabolismul e incetinit, nu functioneaza asa cum trebuie, ori cand metabolismul e lenes... se vede. Dar acum ca iau tratamentul nu ar trebui sa scap de surplus? Vreau sa spun ca mananc dietetic, sunt atenta, fac sport, dar imi este tot foarte greu sa dau ceva jos. De ce?  metabolismul tot prost functioneaza?

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

Publicitate

loading...

#6 2011-10-14 15:03:44

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

S-ar putea ca pe langa problema tiroidiana sa ti se fi asociat si o alta problema! Mie mi-a descoperit homeopatul la electrosomatograma ca imi erau dereglate si suprarenalele...retin apa si grasime! Eu iti recomand si un eventual consult/tratament homeopat! Eu una sunt multumita! Eu nu mai iau hormni de mult si tiroida functioneza momentan ok!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.