|
Nu esti logat.
Imi pot controla menstruatia cu anticonceptionale?#1 2011-10-15 14:52:23
Imi pot controla menstruatia cu anticonceptionale?De ieri am inceput sa folosesc Logest ( 21 de zile le iau,7 zile pauza), si,din curiozitate,facundu-mi un calcul am aflat ca ultima pastiluta o iau pe 29 decembrie,ceea ce ar insemna ca in noapte de revelion voi fi pe stop. Am cum sa aman menstruatia? Offline #2 2011-10-15 15:20:37
Re: Imi pot controla menstruatia cu anticonceptionale?Unesti2 folii. Adica mai cumperi un blister si folosesti din el cate pastile crezi tu ca e necesar si dupa faci acea pauza de 7 zile. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-10-15 15:22:55
Re: Imi pot controla menstruatia cu anticonceptionale?nu se stie daca atunci vei fi 'pe stop'. menstra poate aparea in oricare zi de pauza. vezi cam in care zi o sa-ti vina lunile astea si daca constati ca iti vine la inceputul perioadei de pauza, poti sa mai iei cateva pastilute in plus de pe o folie noua pe care apoi sa o pastrezi de rezerva. apoi faci pauza normala de 7 zile, incepi o alta folie, etc. Offline #4 2011-10-15 15:24:20
Re: Imi pot controla menstruatia cu anticonceptionale?va multumesc din suflet. si apropo de asta,in alea 7 zile de pauza tot sunt protejata? Offline #5 2011-10-15 15:26:04
Re: Imi pot controla menstruatia cu anticonceptionale?da, protectia nu este afectata. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|