homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nuvaring la 17 ani

#1 2011-10-15 17:14:21

Ioana Cristescu
Membru
Inregistrat: 2011-10-15

nuvaring la 17 ani

Am 17 ani  , am o relatie de un an de zile. Pot spune ca el este totul , il iubesc mult si primesc multa atentie si dragoste din partea lui hjarta  hjarta  hjarta
Obisnuim sa ne iubim cu prezervativ dar a devenit cam incomod si ma gandeam daca as putea folosi nuvaring.
Prietenul meu m-a dus la ginecolog acum jumatate de an si mi-a spus ca sunt in regula si m-a sfatuit sa folosesc prezervativul si/sau pharmatex ovule . Amandoi ne-am facut analizele de sange si suntem ok  big_smile
Pot folosi nuvaring daca am 17 ani ? fara sa am probleme mai tarziu cand voi vrea un bebe ? si fara sa am alte probleme de sanatate?  lol  big_smile

#2 2011-10-15 17:24:52

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: nuvaring la 17 ani

Poti sa folosesti, doar ca sa nu iti fie incomod. eu, personal n-am folosit si nu stiu cum e. Poti foarte bine sa iei si AC.uri atata timp cat iti faci periodic analizele de sange si este totul ok.
Mult succes si felicitari pentru modul cum va informati, protejati si consultati medicul! tummenupp

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-10-15 17:29:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

si nuvaring este cu eliberarea in organism a acelorasi hormoni ca si contraceptivele orale. are aceleasi riscuri.

#4 2011-10-15 17:54:31

Ioana Cristescu
Membru

x_ynna a scris:

Poti sa folosesti, doar ca sa nu iti fie incomod. eu, personal n-am folosit si nu stiu cum e. Poti foarte bine sa iei si AC.uri atata timp cat iti faci periodic analizele de sange si este totul ok.
Mult succes si felicitari pentru modul cum va informati, protejati si consultati medicul! tummenupp

Din cate am inteles nu este deloc inconfortabil  , sau il poti simti in prima zi , apoi sa uiti ca este acolo. AC nu prea as vrea sa iau si nici prietenul nu m-ar lasa . Doza de hormoni este cam mare; De aceea ne gandeam la nuvaring , este microdozat

#5 2011-10-15 20:02:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

jeannie a scris:

si nuvaring este cu eliberarea in organism a acelorasi hormoni ca si contraceptivele orale. are aceleasi riscuri.

nu chiar, se elimina un pasaj hepatic (ca nu mai inghiti hormonii), deci e o viata mai usoara pentru ficat
Ioana, poti sa-l folosesti daca ti-e confortabil, daca nu - AC

Publicitate

loading...

#6 2011-10-15 23:37:08

Ioana Cristescu
Membru

multumesc mult ! Voi cere si parerea medicului

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.