|
Nu esti logat.
Candida de la yasmin?#1 2011-10-15 22:11:00
candida de la yasmin?Sufar de cativa ani de candida si numai stiu ce sa fac.. Cam odata pe luna imi apare, fac tratament, imi trece, numai iese la analize si pe urma iar apare.. Am luat de 2 ori Isoprinosine, echinaceea, spirulina, la indicatiile medicului, ca sa imi creasca imunitatea, lucru pe care cred ca l-a facut ca n-am mai racit si nici amigdalite n-am mai avut dar dupa vreo 5 luni a reinceput sa imi apara candida. Ma gandesc ca poate imi apare de la anticonceptionale, ca le iau de 5 ani, yasmin.. si cand am facut pauza n-am mai facut candida. Oare de la ele sa fie? As vrea sa le schimb dar nu stiu cu ce.. ginecoloaga mea spune ca sunt cele mai bune.. dar incep sa am dubii.. Poate ceva mai nou aparut ar fi mai bun. Offline #2 2011-10-16 13:38:34
Re: candida de la yasmin?nu exista anticonceptionale 'bune' sau 'rele'. exista doar anticonceptionale care ti se potrivesc sau nu. ginecologul nu este medic de planning. indicat ar fii sa ti le prescrie medicul de planning familial. sper ca ai mers de fiecare data si de la inceput la medicul ginecolog si ai facut analize de secretie, culturi etc. si nu te-ai tratat dupa urechiusa. medicul tau iti stie istoricul medical si e cel mai in masura sa-ti dea sfaturi referitoare la aceasta afectiune recurenta. totusi poate n-ar strica o vizita la planning, sau sa te gandesti la schimbarea metodei contraceptive, nu a ac-urilor, daca esti convinsa ca in pauza de la ele nu ai facut candida deloc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|