homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand e mai sigur???

#1 2007-12-10 00:33:25

Optiqu3st
Membru
Inregistrat: 2007-12-10

Cand e mai sigur???

Buna ziua.As dori sa aflu daca se poate in ce perioade ale lunii sunt cele mai bune perioade de a face dragoste neprotejat , dar folosind postinor 2. As dori sa ii ofer o noapte romantica prietenului meu si sa nu fie nevoie sa folosim prezervativul ci sa folosim postinor 2 dar sa fie  o perioada care sa aiba 0 sanse sau aproape de zero  sanse sa raman insarcinata.Si se poate sa se ia postinor dupa 2 sau 3 contacte sexuale in aceeasi seara?
Va multumesc anticipat

#2 2007-12-10 00:35:25

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: Cand e mai sigur???

calculeaza-ti perioada fertila, o data.dar, de ce vrei neapareat sa iei postinor? nu e mai bine daca ai incepe sa iei AC ?

#3 2007-12-10 00:38:54

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

what??? postinorul se ia de maxim 2 ori pe an si provoaca dereglari hormonale.se admin doar in caz de urgenta.iar la tine e inconstienta ,fara suparare

Mamica de 2 pui scumpi

#4 2007-12-10 00:41:07

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Nu te supara, dar suna a inconstienta.Postinorul trebuie sa fie ultima solutie,nu prima! De aceea se si numeste "contraceptie de urgenta".
Citeste aici : http://www.anticonceptionale.ro/despre- … eptie.html
                  la metoda calendarului.
Si te rog eu sa te informezi in legatura cu efectele pe care le are Postinorul asupra organismului!
Du-te la un cabinet de planning si informeaza-te acolo despre metodele de contraceptie existente pe piata. Cere sa ti se recomande o metoda potrivita pt tine.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#5 2007-12-10 00:44:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Optiqu3st mama...in primul rand poti ramane insarcinata si luand postinor...in al doilea...daca tot vreti o seara romantica...faceti o cu cap...si ramaneti la prezervativ...sau daca aveti o relatie stabila si bazata pe incredere si anticonceptionalele sunt o optiune...orice alta "metoda" mi se pare prea stupida...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-12-10 01:18:08

Optiqu3st
Membru
Inregistrat: 2007-12-10

problema este ca nu ma simt bine cand folosim prezervative iar anticonceptionale nu as vrea inca sa iau ... el e in bacau si eu in bucuresti.de la anul cand o sa ne mutam impreuna avem de gand sa luam .. de asta intrebam

#7 2007-12-10 01:34:57

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

De ce sa nu incepi de acum sa iei anticonceptionale? De ce sa mai astepti pana la anul?
Daca iei Postinor, e posibil sa apara dereglari in organism. E posibil sa-ti intarzie de la el muuult si bine menstruatia. Esti sigura ca noaptea aceea merita sa stai apoi zile intregi in stres, asteptand si rugandu-te sa nu fii insarcinata? Esti sigura ca tu nu meriti mai mult de atat?
Ca sa nu mai zic ca cele mai scumpe pilule costa in jur de 28 de RON, iar Postinorul e dublu.

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-12-10 01:36:55)

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#8 2007-12-10 01:44:32

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

dar de ce nu incerci sa te informezi tu mai mult??? si o zic fara sa te jignesc.... dar am senzatia ca sunt niste informatii care iti lipsesc cu desavarsire sad si e pacat; esti tanara... ai atatea surse din care poti sa afli ORICE! folositi o metoda de contraceptie serioasa, nu te juca cu viata ta... si nu miza pe metoda calendarului sau a coitului intrerupt... folosite de bunica! cu Postinorul nu e de joaca: poate crea dereglari serioase si nu are 100% salvare de la o sarcina nedorita!
ai ajuns aici si asta e un lucru foarte bun, acum nu ai nicio scuza sa nu citesti/intrebi tot ceea ce este necesar sa stii...
fetele deja ti-au spus: prezervativul sau anticonceptionalele te-ar scuti de griji si de alta probleme! ai grija de tine si de sanatatea ta!

Ultima oara a fost editat de annna (2007-12-10 01:45:54)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.