|
Nu esti logat.
Un sfat urgent!#1 2011-10-09 16:19:09
un sfat urgent!buna!..am nevoie de ajutor si chiar nu am la cine sa apelez. as vrea sa stiu daca e posibil sa fiu insarcinata. am avut ultima menstruatie pe data de 3 septembrie si pe data de 7 octombrie am avut o sangerare nu foarte puternica care a durat pana a doua zi am avut insa niste dureri de burta enorme care nu mi-au cedat nici macar dupa 4 pastilute de SULIDAMOR, NIMESULIDE(sunt in Italia,mi-au fost recomandate de la farmacie pentru dureri menstruale). in mod normal dupa o jumatate de ora durerile se calmau. problema e ca, cu o seara inainte(6 octombrie) am facut nebunii cu sotul, nu m-am gandit ca mi-ar putea face rau daca as fi insarcinata insa durerile de burta au inceput la aproximativ o ora dupa, nu am putut sa dorm mai deloc si dimineata am observat sangerarea....nu stiu de ce dar am avut senzatia toata luna ca sunt insarcinata, nu cred ca ma autosugestionez daca e sa vina bebe e bine daca nu iarasi e ok. cam cu 1 saptamana inainte sa am aceasta sangerare am inceput sa am dureri puternice de spate, o stare foarte puternica de nervozitate, dureri de cap, dureri in partea de sus a sanilor, greata... nu am luat nimic pentru durere gandindu-ma ca poate e bebe...simptomele astea nu le-am avut niciodata inainte de venirea menstruatiei...doar ma dureau si se umflau sanii usoara durere de burta si cam atat. in mod normal menstruatia ma tine 4-5 zile ...nu am facut nici teste de sarcina pentru ca am ciclu neregulat intre 28 si 32 si cum ultima data venise la 28 de zile am spus ca data asta intarzie mai mult..sambata si duminica e inchis la farmacie si nu am cum sa imi cumpart un test. am nevoie de sfatul vostru, credeti ca are rost un test de sarcina????? sau este menstruatie.. adaug ca sangele a fost foarte curat, fara cheaguri..ma gandesc ca nu poate sa fie nidatie..pentru ca a fost totusi o cantitate de sange si am avut si durerile alea ca de menstruatie.... adaug ca acum nu mai am dureri ca la ciclu insa am observat ca am diaree...oare ce o insemna??!! nervozitatea durerile de cap si de sani continua insa ., nu imi permit sa merg la un control ginecologic ma costa minim 100 euro plus ca nu ma descurc atat de bine sa explic......astept raspuns si va multumesc anticipat Offline #2 2011-10-09 18:03:37
Re: un sfat urgent!Eu zic sa faci un test de sarcina ca sa te linistesti. Mult succes si asteptam vesti!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-10-13 18:34:26
Re: un sfat urgent!multumesc! am facut testul si a iesit negativ..momentan nu mai am nicio problema insa voi face tot posibilul ca in viitorul apropiat sa ajung la un control ginecologic.. Offline #4 2011-10-16 16:50:13
Re: un sfat urgent!salut! fetelor, am mare nevoie de un sfat! Timp de un an si jumatate am luat Marvelon21 (la recomdarea doctorei), insa am renuntat acum aproximativ 6 luni la ele. de atunci, ciclul meu este mereu neregulat, in fiecare luna mi-a intarziat cateva zile, o saptamana cel mult. Insa, luna aceasta, a intarziat 2 saptamani jumate ( desi logodnicul meu e 100% sigur ca nu este vorba de o sarcina (nu a terminat in mine), am facut si un test de sarcina ca sa ma linistesc eu putin. testul a iesit negativ, insa menstruatia tot nu a venit. incep sa ma ingrijorez rau de tot, iar doctora mea nu ma poate vedea decat saptamana viitoare!! ( a mai avut cineva probleme de genul asta? adica sa intarzie menstruatia mai mult de 2 saptamani dupa ce a renuntat la antoconceptionale si testele de sarcina sa iasa negative? Daca are cineva idee despre ce ar putea fi vorba, va rog frumos, raspundeti-mi si mie la mesaj pentru ca pana la controlul ginecologic de saptamana viitoare cred ca innebunesc Offline #5 2011-10-16 23:19:33
Re: un sfat urgent!cand a fost ultimul contact neprotejat? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|