|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2006-07-23 10:38:17
intrebareSalut! In urma k aproape 2 luni am avut primul contact sexual,iar urmatorul a fost acum 2 zile. Eu iau marvelon de 0 luna si 10 zile si m-am simtit super ok. Problema e k de data aceasta m-a durut ingrozitor de tare..si mi-a curs sange din nou(nu f mult,insa am patat cearceafu'). Dupa un timp am observat k-mi curge un lichid maro spre verde,fara miros insa cam vascos. Asta ma cam sperie..Prin Ianuarie 2006 am fost la ginecolog pt k ma dureau ovarele ingrozitor si doc mi-a zis k am anexita si coepita mixta.Mi-a dat si un tratament pe care,spre rusinea mea, nu l-am luat,pt k nu m-a lasat mama k cica reteta continea ovule si eu fiind virgina nu tre' sa iau asa ceva . Ultima oara a fost editat de possesiv (2006-07-23 10:46:49) Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #2 2006-07-24 11:47:33
Re: intrebarepossesiv, in primul rind bafta la examen. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-07-24 12:23:58
Re: intrebareAcum m-am intors de la primul exam. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #4 2006-07-24 12:25:03
Re: intrebaream vazut cazuri....si ce povesteste ea, din nefericire, acolo ma duce cu gindul....sper din suflet ca nu e cazul si ca nu are un partener sexual in asa hal de cioban Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-07-24 12:26:40
Re: intrebarepossesiv, mergi la ginecolog. Ruptura de vagin se trateaza chirurgical, insa inca odata, sper ca nu e cazul. Mergi totusi la ginecolog. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-07-24 12:31:38
Re: intrebarealexia..am dat exam pt comert si marketing la ase..a fost destul de nashpa la mate(k de obicei)..peste vreo ora cica afiseaza baremu'..insa eu n-am mai rezistat si-am venit acasa k sa ma mai odihnesc.Urmeaza la ora 3:30 exam pt management si econ agroalim si a mediului ( exam este comun pt cele 2 fac)..si maine o iau de la cap k ink 2 exam Ultima oara a fost editat de possesiv (2006-07-24 12:32:45) Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #7 2006-07-24 12:32:54
Re: intrebarepossesiv, ma depaseste....dureri mai ai?....mergi la doctor, te rog, la ginecolog. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-07-24 12:34:27
Re: intrebaredureri nu mai am.. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #9 2006-07-24 13:17:06
Re: intrebareink ceva doctoressa..unde imi recomanzi sa ma duc la ginecolog?la ce spital? undeva unde sa pot avea incredere in rezultate Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #10 2006-07-24 15:13:13
Re: intrebareeu una iti recomand cu caldura pe dr.Tarpan de la cabinetul SECS(ar mai fi variante, insa cu programare la distanta mare...si nu e cazul sa astepti) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-07-24 15:27:09
Re: intrebareRuptura de vagin e din cauza ca a bruscat-o el prea tare? Bafta possesiv si la admitere si la doct. Sper sa nu fie ceva grav. Ma strange in spate cand ma gandesc la interventie chirurgicala... Offline #12 2006-07-24 16:12:53
Re: intrebareda, de regula ruptura de vagin apare cind barbatul impinge ca disperatul sa infringa o rezistenta care nu asa trebuie infrinta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-03-26 20:49:17
Re: intrebaredoctoressa ce e aia colpita mixta? am luat antibiotice pt ea doxicilina...asta mi-a prescris medicul..un tratament mai eficient exista?? pls am nevoie de un sfat... Ultima oara a fost editat de gabi_gabitza (2007-03-26 20:50:41) Offline #14 2007-03-28 01:16:15
Re: intrebareIntrebarea e legat de prietenul meu. De vreo 4-5 luni iau anticonceptionale(Triquilar), si nu mai folosim prezervativ,de atunci la aprox. jumatate din contactele sexuale apar pe penisul prietenului niste puncte micute rosii, care m-au speriat putin, ca credam ca unul dintre noi a avut ceva boala. Eu nici inainte nici de atunci nu simt si nu am observat nimic neobisnuit, si nici el nu avea acemenea puncte cu altcineva. El a fost la Urolog, care i-a spus ca prima data eu trebuie sa fac analize la un ginecolog. Am fost si am primit urmatoarele rezultate: Offline #15 2007-03-28 12:24:33
Re: intrebarefelicia2007 sigur, inainte de tratament nu aveai nimic, erai perfect sanatoasa....dupa tratament(inutil de altfel de vreme ce nu aveai nimic)...nu stiu. Prietenul face o iritatie...poate ca alergica oarecum...e cel mai probabil. Sa se intoarca la medic si sa spuna ca tu ai facut analizele si nu ai nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-03-29 13:28:54
Re: intrebareMultumesc pentru raspuns. Nu aveam nimic inainte de tratamet, oricum nimic ce se simtea. In caz de iritatie sau alergie ce se poate face? Si el la ce medic ar trebui sa mearga pentru analize(urolog, dermatolog, ...). Offline #17 2007-03-29 14:21:40
Re: intrebaresa mearga la dermatolog, insa atunci cind are bubitele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2011-10-17 01:19:22
Re: intrebarebuna! am citit intamplator aici de ruptura vaginala si m-am speriat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|