|
Nu esti logat.
Rigevidon#1 2011-10-17 10:51:38
rigevidonBuna ziua Va rog sa imi dati si mie un sfat Am luat timp de 5 ani rigevidon care nu mi-a creeat deloc probleme. Am facut pauza jumatate de an iar luna aceasta am reluat . Am luat corect pana la a 12 pastila cand am uitat sa iau urmatoarea pe 13. Am continuat cu a 14 si sunt acum la a 21.Dar de o saptamana am o scurgere nu f puternica in fiecare zi Care o fi motivul? Oamenii mari nu s-au considerat niciodata mari, oamenii mici nu s-au considerat niciodata mici! Offline #2 2011-10-17 14:48:11
Re: rigevidoncand uiti o pastila trebuie sa o iei imediat cum ti-ai amintit. din cate inteleg pastila a 13-a nu ai luat-o deloc. daca am dreptate, cred ca ai spotting pentru ca ai facut aceasta greseala. daca insa ma insel si ai inghit a 13-a pastiluta chiar daca nu la timp, ai fost si protejata pentru ca erai in saptamana a 2-a a foliei. daca insa nu ai luat-o deloc si ai avut contacte neprotejate... vezi sa nu fii insarcinata. nu vreau sa te sperii, dar exista posibilitatea daca nu ai inghitit pastiluta deloc. oricum ce descrii tu acolo pare a fii spotting (o scurgere maronie ca la sfarsit de menstruatie putin abundenta, protej-slipul este suficient) Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-17 14:49:56) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|