|
Nu esti logat.
Schimbarea anticonceptionalelor#1 2010-08-04 19:15:48
schimbarea anticonceptionaleloriau de 2 ani anticonceptionaale logest,dar de mai bn de 1 an m-am ingrasat foarte tare.as vrea sa stiu cu ce pastile le pot inlocui ptr a putea scapa de aceste kilograme si sa nu-mi mai modifice metabolismul asa de tare.si asa vrea sa stiu cum le inlocuiesc?adik dupa ce perioada daca deja iau logest?astept raspuns!multumesc! Offline #2 2010-08-04 19:25:28
Re: schimbarea anticonceptionalelorpentru a-ti schimba anticonceptionalele trebuie sa mergi la planning Iubesc si sunt iubita Offline #3 2011-10-15 11:33:13
Re: schimbarea anticonceptionalelorBuna, am o problema, a trebuit sa schimb anticonceptionalele, medicul mi-a zis sa iau prima pastila din cele noi, in prima zi a aparitiei ciclului, aseara a curs foarte putin, cateva firicele, si am luat pastiluta, acum nu mai e nimic, nu mai imi vine nimic. E normal? Le intrerup? Continui? Ce sa fac, sunt ingrijorata, va rog un raspuns daca se poate. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #4 2011-10-15 11:54:03
Re: schimbarea anticonceptionalelore ok, ia-le in continuare Offline #5 2011-10-15 11:55:13
Re: schimbarea anticonceptionalelorMultumesc mult. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-15 14:14:55
Re: schimbarea anticonceptionalelorDaca iau prima pastila din folie(sunt la a 5 folie) mai tarziu cu cateva ore ,intarziere pana in 12 ore ,e afectata protectia? Offline #7 2011-10-15 20:04:28
Re: schimbarea anticonceptionalelordaca nu depasesti 12h e ok Offline #8 2011-10-17 17:14:36
Re: schimbarea anticonceptionalelorOf, de cand am inceput noile pastile, ma simt foarte rau, am avut greturi infernale, dureri de cap, chiar am si vomat o data. Ce as putea sa fac? Se intampla ceva daca le intrerup? Sau daca continui sa iau celelalte care le-am schimbat? Sunt disperata. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #9 2011-10-17 18:58:05
Re: schimbarea anticonceptionalelordu macar folia pana la capat Offline #10 2011-10-17 19:02:47
Re: schimbarea anticonceptionalelorMycroginon, si iau marvelon. Ciclul mi-a venit, e bine prezent, am facut pauza, si intr-o seara a venit foarte putin, si am inceput folia, iar a doua zi nu a mai venit, si azi dimineata si-a facut prezenta. Nu ma intereseaza de protectie, cat sa ma simt mai bine. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|