|
Nu esti logat.
Somnifere si anticonceptionale#1 2008-10-07 20:15:23
somnifere si anticonceptionalesomniferele diminueaza efectul contraceptiv al anticonceptionalelor? nu iau constant, maxim o pastila pe saptamana. si de obicei nu iau o pastila intreaga o data ci jumatate. preparatu se numeste stilnox si antibebe iau mercilon. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #2 2008-10-07 20:51:55
Re: somnifere si anticonceptionalee un topic aici الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #3 2008-10-07 21:54:45
Re: somnifere si anticonceptionale
la cum le iei tu nu interactioneaza...si eu am luat intr o perioada dar in fiecare seara timp de o saptamana cate jum de pastiluta si nici vb de protectie suplimentara...dar o pastila pe saptamana nu are treaba... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-10-07 22:46:49
Re: somnifere si anticonceptionaleok, merci crys! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #5 2008-10-08 17:34:22
Re: somnifere si anticonceptionaletocmai am intrebat o farmacista despre somniferul stilnox si ea mi-a spus ca scade efectul anticonceptionalelor, chiar daca e vorba doar de o pastila pe saptamana. si chiar daca iau doar o jumatate de pastila o data! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-08 18:55:01
Re: somnifere si anticonceptionalefetele, moderatoare, va rog eu ii puteti lasa link-ul asta doctoressei, ca sa ma lumureasca cum e cu stilnoxul asta. interactioneaza sau nu cu mercilonul. caci conform spuselor farmacistei interactioneaza. si doar joi mai pot intra pe net caci in week-end nu-s acasa! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #7 2011-10-18 10:10:00
Re: somnifere si anticonceptionaleAs avea asa o intrebare la doctoreassa, am foarte mari probleme cu somnul de vreo 2 ani si am tot incercat diverse metode care nu au avut nici un efect. As vrea sa aflu ce somnifere mai puternice fara prescriptie medicala as putea lua ca sa nu scada efectul pastilelor anticonceptionale care le iau "Exluton" de la firma Organon. As avea nevoie de un raspuns cit de curind, daca aveti posibilitate. Multumesc anticipat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|