|
Nu esti logat.
Logest....#1 2007-11-07 08:57:22
logest....am diabet si mi s-a recomandat de catre medicul endocrinolog sa iau logest.Le iau de 3 luni iar in ultima luna mi se intampla sa am crampe musculare foarte des.mi s-a recomandat sa ma las de fumat dar m-am lasat de o saptamana doar.poate fi din cauza asta?? in cazul asta ar trebui sa le intrerup?a mai patit cineva asa? Offline #2 2007-11-07 11:29:42
Re: logest....crampele musculare eu le faceam din cauza lipsei de calciu...ar fi bune niste analize Offline #3 2007-11-13 15:03:40
Re: logest....dana eu stiu ca daca ai diabet nu este recomandat sa iei ac. Eu iau logest si asa scrie pe prospect. Daca il mai ai, uita-te la contraindicatii. Offline #4 2007-11-13 15:06:10
Re: logest....
happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-11-13 15:08:17
Re: logest....dana...mai repede ma gindesc la diabet ca si cauza a crampelor musculare decit la Logest....ia mergi si vorbeste cu medicul care iti urmareste diabetul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-10 11:28:24
Re: logest....Buna, am si eu o intrebare ... am inceput sa iau anticonceptionale karissa fara a merge la medic... problema este ca am probleme de circulatie, mai exact o vena cam umflata la picior, nu stiu exact ce am pot aparea complicatii? plss help me ! Ieri am luat prima pastila, nu am mai folosit anticonceptionale pana acum. Offline #7 2007-12-10 11:50:55
Re: logest....alexandraa...vezi de ce nu e deloc indicat sa iei contraceptive fara sa mergi la medic???? forumul nostru nu inlocuieste mersul la medic, sa stii. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-12-10 11:53:25
Re: logest....ok, multumesc pt raspuns.Maine voi merge la medic ! Offline #9 2007-12-10 12:28:18
Re: logest....alexandraa d asta multe fete se ingrasa de la antibebe ...cum zic ele pt k nu le ia pe cele corecte http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #10 2007-12-10 12:46:26
Re: logest....Eu am vrut sa merg la medic, dar mi-a venit duminica si nu aveam unde sa merg atunci si vroiam sa incep sa iau ... si am auzit de karissa ca sunt bune si am luat, dar maine voi trage o fuga la medic. Nu mi-e frica ca o sa ma ingras, dar am auzit de fete care au murit pt ca nu au luat corect. Offline #11 2007-12-10 12:57:43
Re: logest....nu am murit pt ca nu le au luat corect...au murit pt ca aveau boli in care luarea anticonceptionalelor nu e era indicata...sau era indicata doar sub supravegherea medicului...si anticonceptionalele au contribuit si ele la agravarea boalii...pe care cel mai probabil nu stiau ca o au pt ca nu mergeau sa si faca analizele...de aceea e important sa ti fac analizele in fiecare an si sa mergi la un medic pt anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-12-10 13:00:08
Re: logest....pai eu nu mi`am facut nici o analiza de aia zic ... si plus ca sunt fumatoare, nici asta nu e bine ! Offline #13 2007-12-10 13:00:47
Re: logest....pai ar fi cazul...sa ti faci analizele uzuale...pe care toti ar trebui sa le facem macar odata pe an... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|