|
Nu esti logat.
Munca ce implica staul prelungit pe scaun#1 2007-08-22 03:03:28
munca ce implica staul prelungit pe scaunIn ultimul timp am mult de lucru la computer si trebuie sa stau cu orele pe scaun. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-08-22 03:03:49) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2007-08-22 08:17:12
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunda si eu stau pe scaun si cu ochii in calculator..m`am cam saturat..am inceput sa am dureri de ochi..obosesc imediat..cand ajung acasa nu ma mai ating de calculator..ies undeva la aer sa ma refac Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2007-08-22 09:15:48
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunsi eu stau cam 10ore - 11 pe zi aproape numai pe scaun si cu aerul conditionat in spate...ma doare spatele de mor...macar la interval de 2 ore ies 5 minute afara si stau in picioare sau incerc sa ma misc cat mai mult - mai merg la colt sa cumpar o inghetata ...iar cu calculatorul, alta bataie de cap, in curand imi pun ochelari ... Offline #4 2007-08-22 13:49:24
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunsi eu stau mult la calc...:-<.. si cea mai aiurea pt ochii mei e trecerea de la monitor de 20 inch(la job) la cel de 15 de acasa... in rest...eu fac tot posibilul sa ma mai plimb in timpul programului, sa nu amortesc la computer. la vechiul meu job nu prea aveam voie sa parasesc biroul si era naspa... am dezvoltat si niste probleme cu picioarele...circulatia sangelui era la pamant. Offline #5 2007-08-22 15:22:58
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunBine k sunt in concediu dar incep d sapt viitoare si iar stau 12 ore la calc. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-22 16:50:48
Re: munca ce implica staul prelungit pe scauno scula de aia de masaj la talpi sum birou ar fi de ajutor.....cu durerile de fund...pune o pernuta pe scaun. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-08-23 11:24:34
Re: munca ce implica staul prelungit pe scauneu cunosc pers care au facut hemoroizi din cauza lipsei de miscare si statului in fund, recomand putin dans pe scaun, fatzaiala...si un mers pe jos, care face piciorul frumos Offline #8 2007-08-23 12:48:11
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunsi eu stau mult la calculator dar la 2 sapt merg la masaj. E o minune! Si la 50 de minute o mica pauza de miscare sau niste exercitii de miscare pentru picioare. Si totusi am varice... Si in weekend cat mai putin la calculator (din pacate am de lucru si in weekend-uri) iubesc+Camelia+Matei Offline #9 2011-10-19 12:53:13
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunPuteti face si la birou cateva exercitii... discrete Offline #11 2011-10-19 13:21:52
Re: munca ce implica staul prelungit pe scaunmie doamna de la protectia muncii mi-a spus ca e obligatoriu sa stau pe un scaun care se lasa pe spate daca stau atatea ore (10) la birou.. si functioneaza f bine picioarele ridicate cand stau la birou.. puse pe ceva scaunel sau ..dosare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|