|
Nu esti logat.
Pastila uitata#1 2011-10-18 21:06:22
Pastila uitataBuna, Offline #2 2011-10-18 21:11:59
Re: Pastila uitatada, iei alta folie, inghiti o pastiluta din ea ca sa faci 21 luna asta. si ca sa nu ramai pe vecie cu foliile aiurea poti sa iei 2 folii de fapt si sa pastrezi una de rezerva, cea din care ai luat doar o pastila. e utila, eu mereu pastrez folie de rezerva. nu are rost sa nu iei ultima pastila, iti poate compromite protectia, poti sa ai spotting... nu stiu daca ar fii o solutie sa unesti foliile adica sa nu mai faci pauza intre ele. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-18 21:12:44) Offline #3 2011-10-18 23:15:26Re: Pastila uitatalas-o sa cumpere alta folie si sa o pastreze de rezerva.. unirea foliilor e in cazuri de urgenta... nu e asa recomandata. e mai simplu sa ia o pastila de pe o noua folie. Offline #4 2011-10-19 13:51:37
Re: Pastila uitataasa zic si eu ca e cel mai bine dar fiind doar o pastila si e in minus... sa nu spuna 'hai lasa ca nu iau doua folii doar pentru asta' si ne trezim cu alta fata posibil insarcinata pe forum nu stiu cu ce persoana vorbesc, cum gandeste etc. si cred ca am invatat de la mama sa gandesc mereu pentru altii sa despic firul in 40 pentru ca oamenii tind sa fie foarte comozi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|