homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in zona pelviana

#1 2011-05-04 01:52:09

gya83
Membru
Inregistrat: 2011-05-04

durere in zona pelviana

buna ziua. numele meu este andreea si am 27 de ani.sunt casatorita si am viata sexuala normala, nu am copii dar imi doresc foarte mult. problema mea a inceput acum un an de zile aproape, am fost plecata 3 luni de zile si in aceasta perioada am stat intr-un mediu mult prea rece pentru mine.
Dupa ce am venit acasa au inceput durerile jos,am luat no spa insa durerile au scazut foarte putin. am mers la un medic ginecolog in oras care mi.a zis ca sunt racita ,am facut tratamentul respectiv insa degeaba. eu nu aveam scurgeri doar acele dureri care nu erau permanente insa cand le aveam erau foarte puternice. am mers la medicul de familie, am crezut ca poate este  apenticita, dar nu era. mi.a zis doar ca problema este ginecologica. in aceeasi zi am mers la un alt medic care doar dupa un simplu control mi.a zis ca sunt insarcinata, am mers la alt medic tot in aceeasi zi si mi.a zis ca nu, ca aveam un chist ovarian.
deci va da.ti seama ca eram in ceata rau .la cateva zile dupa, am facut curatenie generala in casa si spre seara cand   m.am asezat in pat  m.a luat cu o durere foarte puternica, tot in zona de jos, nu ma puteam misca, si m.a luat cu transpiratii de va spun sincer a trebuit sa ma schimb cu totul ca eram uda toata. sotul era langa mine neputincios, nu stia ce sa faca. am mers la urgente, mi.au facut toate analizele si am mers si la ginecologie unde ghinion am dat peste unul din doctorii la care am fost, si poate nu o sa va vina sa crede.ti dar aveam urme pe burta de la bata de la pantaloni si doctorita mi.a zis ca ma doare de la cezariana.i.am explicat ca linia de pe piele nu e de la cezariana, mi.a zis sec sa iau no spa ca imi trece ca nu am nimic si GATA.
intr.o perioada de 2 luni am facut cred ca peste 5 ecografii intravaginale cat si externe, la un medic internist insa nimeni nu a putut sa imi spuna de la ce sunt aceste dureri.
ceea ce mi s.a spus a fost ca am uter retrovers.
fiind din Piatra Neamt am mers la un medic in Bacau, la o clinica privata si mi.a spus ca am ovulatia foarte puternica si de asta am dureri.perioada cand au inceput coincide cu perioada cand am incetat sa mai iau anticonceptionale.
v,am spus mai detaliat ce am patit ca sa intelegeti durerile mele.
acum au trecut aproape 8 luni de la ultimul meu control.de atunci am dureri din ce in ce mai des. astazi m.am trezit cu acea durere foarte puternica.
durerea este in zona pelviana, in dreptul ovarelor doar ca e in spate. astazi dimineata dupa ce am iesit cu scaunul durerea a scazut, fara sa iau nici un medicament. si nu e prima data cand patesc asta. e posibil sa nu fie de domeniul ginecologic? nu am scaun cu sange, ies afara normal ca intotdeauna. mi s.a intamplat ca tot intr.o dimineata sa ma trezesc cu durere foarte puternica am mers la toaleta dar am lesinat de durere. apoi am iesit cu scaunul si mi.a trecut.
am atatea luni de cand ma doare ca simt ca e de o vesnicie si nu stiu la ce medic sa merg.
va rog daca puteti sa imi da.ti o idee cam ce a.si avea. sau macar la ce medic sa merg

va multmumesc ca ati avut rabdare sa imi cititi problema

Ultima oara a fost editat de gya83 (2011-05-04 02:00:04)

#2 2011-05-04 13:14:47

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: durere in zona pelviana

Pt inceput trebuie sa faci un set de analize complete,la secretie,analiza secretie vaginala,analiza pt culturi din col,si cele pt ureaplasma,mycoplasa si clamydia,care sunt separate..aceste analize descopera daca ai vreo infectie la nivelul colului,care ar putea produce boala inflamatorie pelvina(anexita),Papanicolau(pt depistarea cancerului de col si a infectiei cu Hpv,rana pe col....)sumar de urina si o urocultura.toate acestea ar fi.ca sa elimini varianta pe sfera genitala si ti-as mai recomanda o ecografie abdominala,pt toate organele interne..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-05-04 13:17:49)

pc

#3 2011-05-04 13:59:06

gya83
Membru

multumesc pentru raspuns
durerile au inceput in luna mai 2010, de atunci si pana la sfarsitul lunii septembrie am facut urmatoarele analize
hemoleucograma , hematologie( vsh si rh) biochimia,imunologie, nu am scris exact ce fel de analize ca sunt foarte multe si in principiu mi.au iesit ok, doar creatinina de 0.39  si lym de 0.8.
apoi ecografie interna - in afara de uter retrovers au fost toate ok
ecografie intravaginala, aici sunt mai multe deoarece am fost cam la 3 doctori in interval de cateva luni si au fost ok in afara de simpla raceala la care am facut tratament
apoi am mai facut un rand de analize  citologice in urma careia mi s.a descoperit vaginita.

#4 2011-05-04 14:42:21

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

si eu ti-as recomanda o ecografie abdominala, pentru toate organele interne ... si chiar o colonscopie (in prealabil un control la un gastroenterolog)...sanatate

#5 2011-05-06 19:11:16

gya83
Membru

multumesc pentru raspuns

Publicitate

loading...

#6 2011-05-07 02:14:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

gya83 ii las link doctoressei

#7 2011-05-07 19:38:43

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

Aceeasi problema o aveam si eu. Nu puteam sta in picoare de durere, ma lua cu transpiratii si daca ma fortam sa ma mentin apareau starile de greata. Nu mai stiam ce sa fac , nu puteam sa ies in oras la magazine ca ma apuca.Am observat si eu ca dupa ce aveam scaun se ameliora durerea. Tot ce stiam era ca aveam o anexita. Am luat 5 zile celebrex dupa care n-am mai avut probleme o buna perioada de timp. Dar reapar smile  Asa ca o data la cateva luni 5 pastile de celebrex, in cazul meu, sunt binevenite.

Sanatate multa !

#8 2011-05-10 09:52:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

gya83 a scris:

multumesc pentru raspuns

medicul de familie ar trebui sa te poate trimite pentru investigatii suplimentare...daca nu poate/nu vrea, eu cred ca e bine sa mergi la un internist, eventualitatea ca sa nu fie o problema de sfera genitala e maricica...eu una as investiga neaparat posibilitatea ca durerile sa fie din pricina coloanei vertebrale(cum cred ca se intimpla in cazul lui Britney de ii trece cu celebrex)...asa ca o radiografie macar de coloana(daca nu un CT sau un RMN) e musai necesara

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2011-10-20 12:48:09

only me ake
New member
Inregistrat: 2009-02-27

Fetelor si eu am o problema legata de dureri De o saptamana am fost pelcata la tara si am stat si eu intr-un mediu mai rece ..mereu frig la picioare la spate si tot asa ..Am inceput sa simt usor usor disconfort la urinare ca mai apoi am urinat mai ciudat in sensul ca aveam impresia ca imi curg si firicele de sange dar astea nu au durat decta o zi faza cu firicelele de sange
Urmatoarea zi tot asa urnez des simt un disconfort la urinat si un disconfort in vagin ciudata senZatie
Am fost azi la mrdiculde familie dar mia zis ca am "racit jos" si nimic mai mult mi-am facut prioframare la ginecolog abea peste 3 zile In tot acest timp am avut zrelatii sexuale cu sotul meu poate si acele relatii au fost cam dure si ma gandeam sa nu am cumva o rana de ma doare asa sau o infectie urinara....oricum de urinat urinez din ora in ora chiar daca putin si simt un disconfort dupa ce termin de urinat si cateva minute dupa urinat simt si un disconfirt in vagin voi ce vredeti nu mai am rabdare pana peste 3 zile ce am programare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.