homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Papanocolau.....help!..

#1 2011-10-19 16:04:57

rusuiulia
Membru
Inregistrat: 2011-10-13

papanocolau.....help!..

Daca se poate lamuriti-ma si pe mine:mi-a iesit la testul papanicolau modificari celulare benigne infectii cu bacterii si modificari celulare asociate cu inflamatie, evaloarea hormonala cu aspect hormonal compatibil cu varsta si  nustiu  nustiu  nustiu anamneza, caracterizare generala cu modificari celulare benigne? diagnostic negativ pt lziune intraepiteliala sau maligna. Descriere citologica: celule exocervicale superficile si intermediare dispuse izolat si in placarde, celule endocervicale, nuclei liberi, mucus, exudat inflamatpr fibrino-leucocitar moderat, flora nespecifica coco-bacilara. recomandat de urmarit evolutia. Mentionez ca am fost insarcinata acum o luna si am pierdut sarcina iar innainte de a pierde sarcina dr mi-a spus ca, colul meu arata foarte rau ca este inflamat si e ca o rana. Dupa avortul spontan mi-a spus la fel si am facut test papanicolauunde mi-a recomadat viviflor pe 3 luni de luat2-3 pe saptama. Iar dupa 3 luni mi-a spus ca pot sa ma apu ca sa fac bebe..Ce spunti este k? ca dupa 4 luni de la avort spontan (care s-a provocat nu stiu din c cauza) sa fac bebe????

#2 2011-10-19 16:16:53

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: papanocolau.....help!..

papul tau este ok.

daca fetele mirate sunt in legatura cu anamneza, anamneza inseamna discutia ta cu medicul si informatiile pe care le are in legatura cu starea ta de sanatate.

#3 2011-10-20 12:37:58

rusuiulia
Membru
Inregistrat: 2011-10-13

Multumesc mult petru raspuns...ce credeti pot peste 4 luni sa fac un bebe? Este bine din punct de vedere fizic? Doctorita mi-a spus ca pot,dar mie mi-e cam frica avand in vedere ca am avut avortul spontan.. cesafac

#4 2011-10-20 12:48:58

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

e normal sa te simti asa, avand in vedere experienta atat de dureroasa prin care ai trecut, dar organismul tau va fi pregatit sa faca fata unei noi sarcini.

desigur, e bine sa faci un control complet, inclusiv la medicul de familie, sa cauti infectii sau alte posibile probleme hormonale etc care te-ar fi putut determina sa faci avortul spontan. in cele mai multe cazuri insa nu exista un motiv clar, din pacate. insa asta este bine pentru sarcinilie viitoare.

mult succes si sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.