|
Nu esti logat.
Papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.#1 2007-10-29 13:23:09
papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.Fetele de prin Bucuresti: Vreau sa imi fac si eu un Papanicolau, dar vreau sa am rezultatul in aceeasi zi. Offline #2 2007-10-29 13:27:22
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.nu cred ca se poate... mami de minuni Offline #3 2007-10-29 13:47:53
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.ma rog... in 2-3 zile. Offline #4 2007-10-29 13:51:42
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.INCEARCA LA MEDICOVER poate merge cu taxa de urgenta, oricum, in aceeasi zi exclus, dar poate iese mai devreme si poti incerca si la Babes, dar sa stii ca unele analize ies greu datorita timpului de reactie care trebuie asteptat...... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2007-10-30 14:41:10
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.as vrea sa stiu si eu cu cate zile inainte de menstruatie se poate face un papanicolau. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-30 14:45:02
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.mie doctora mi-a zis sa nu fiu la menstruatie, sa nu fac spalaturi intravaginale si sa nu am contanct sexual cu 2 zile inainte. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #7 2007-12-10 19:36:48
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.am fost azi la planning sa-mi iau ce-a dea 2-a folie de lo-femenal,iar doamna de acolo mi-a spus ca trebuie obligatoriu sa fac testul papanicolau si examenul de secretie.Chestia e ca abia acum mi-a trecut menstra,sunt in a 5-a zi a ciclului menstrual.Este vreo problema?mie nu mi s-a spus chiar nik doar sa vin sa-l fac,dar nici nu stiu cum sa procedez.Ce mi se face?ma poate ajuta cineva? Offline #8 2007-12-10 19:55:14
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.pai te poti duce sa-l faci, important e sa nu fii la menstra, sa nu te speli in vagin cu 24-48 ore inainte si evident fara contact sexual in acest interval de timp. procedeul e simplu, nu te doare... doar iti ia o mostra din vagin cu o periuta... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-12-10 20:03:47
Re: papanicolau cu rezultat in aceeasi zi.aha..ok mersi frumos de rasp...ca de acolo nu mi s-a spus nik Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|