|
Nu esti logat.
Dermografism#1 2008-09-27 15:52:14
DermografismMai are cineva problema asta? Exista vre un tratament? Am fost la dermatolog care mi a recomandat xyzal care calmeaza mancarimile, sensibilitatea la orice mica zgarietura inca o mai am Ultima oara a fost editat de pretty_alice (2008-09-27 15:55:14) Offline #2 2008-09-30 20:58:53
Re: DermografismEu am. Dar nu inteleg ce anume te deranjeaza. Eu am din copilarie. A observat prima data medicul de la scoala, cand ni se facea control, si atunci am vazut si eu ca daca ma zgaria cu pixul imi ramanea o urma rosie. Daca ma zgarii, mi se umfla urma...Dar nu ma zgarii prea des, si nu iau nici un fel de tratament. Mai fac urticarie uneori, iar la un moment a fost chiar rau , a trebuit sa iau Zyrtec mai multe luni, diagnosticul fiind urticarie idiopatica. Din experienta iti spun , antialergicele nu sunt o solutie. Incearca sa reduci treptat doza... Offline #3 2008-10-10 01:08:37
Re: Dermografismpai si care e solutia? daca nu le iau mancarimile sunt fff deranjante si in plus de asta se inroseste zona groaznic de mult... :f?rbannad: Offline #4 2008-10-11 18:31:04
Re: DermografismEu am redus treptat doza de Zyrtec. Doctorul imi prescrisese 20 picaturi. Dupa ceva vreme am inceput sa reduc: 19 picaturi, 18.... Intr-o luna am scapat... Offline #5 2011-10-22 10:48:20
Re: Dermografismbuna fetelor,se pare ca se repeta si la mine.In urma cu ceva ani ,am avut aceasta urticarie doar in decada trei a anului,eu am incercat sa gasesc cauza si se pare ca la trecerea de la frig la cald imi apare.Acum vreau sa merg la un medic sa vedem ce zice.e deranjant,acu ceva ani luam clorfeniramin,dar imi dadea o stare de somnolenta.Mai vreau si alte pareri cele care sau confruntat cu asa ceva si ce a-ti folosit.va multumesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|