|
Nu esti logat.
Cum sa procedez in cazul melleva 35???#1 2011-10-21 15:58:01
Cum sa procedez in cazul melleva 35???Buna,am o nelamurire in legatura cu Melleva 35,tocmai am inceput sa le iau dar nu de la inceputul foliei ci din prima duminica de pe folie acum mai am putin adika 3 zile si termin folia,DAR va ramane un rand cu lu ma mie joi vi samb neluate.intrebarea este?ce fac continui inka un rand din urmatoarea folie sa fie 21 de pastile luate sau ma opresc chiar daca sunt 14 fac pauza si incep peste 7 zile? mentionez ca am sangerare in momentul de fata.va multumesc Offline #2 2011-10-22 10:38:07
Re: Cum sa procedez in cazul melleva 35???termini o folie in momentul in care iei toate cele 21 de pastile de pe ea, nu cand se termina saptamana. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-10-23 17:39:57
Re: Cum sa procedez in cazul melleva 35???Multumesc frumos pentru raspuns.O zi frumoasa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|