homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi?

#1 2011-10-13 15:28:50

mariami
New member
Inregistrat: 2011-10-12

ce poate fi?

buna! de 4 zile am un nod in stomac, nervi care se intesifica pe zi ce trece, am stari de oboseala, usoara greata. am fc pana acum 5 teste toate au iesit negative, ciclu mi-a venit in fiecare luna, ma gandeam k poate fi o sarcina. daca ma linistesc putin simt ca imi mai trece din nodul, simt ca se strange in mine, ca am burta lipita de interior, nu prea pot dormi ,  pofta de mancare nu mai am , am slabit mult. aveti idee ce poate fi?

#2 2011-10-13 15:40:30

daenarys
Vizitator

Re: ce poate fi?

mari,trebuie sa mergi sa vb cu un medic smile si sa faci niste analize de sange.

ai fost mai stresata in ultima vreme?ai avut o alimentatie ok?

#3 2011-10-13 15:55:16

mariami
New member

da sunt f stresata si de mancat mananc putin si rar

#4 2011-10-13 16:33:24

ALIV
Full member
Inregistrat: 2011-10-09

Poate fi vorba de un nerv starnit pe baza de stres daca spui ca esti stresata dat binenteles asta e o presupunere insa tu ai nevoie de un diagnostic sigur, corect pus de un medic in urma efectuarii analizelor, deci.....mergi la medic si multa sanatate cool

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#5 2011-10-13 16:48:44

ALIV
Full member

Poate fi vorba de un nerv starnit pe baza de stres daca spui ca esti stresata dar binenteles asta e o presupunere insa tu ai nevoie de un diagnostic sigur, corect pus de un medic in urma efectuarii analizelor, deci.....mergi la medic si multa sanatate  tummenupp

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

Publicitate

loading...

#6 2011-10-13 18:08:44

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

mariami a scris:

buna! de 4 zile am un nod in stomac, nervi care se intesifica pe zi ce trece, am stari de oboseala, usoara greata. am fc pana acum 5 teste toate au iesit negative, ciclu mi-a venit in fiecare luna, ma gandeam k poate fi o sarcina. daca ma linistesc putin simt ca imi mai trece din nodul, simt ca se strange in mine, ca am burta lipita de interior, nu prea pot dormi ,  pofta de mancare nu mai am , am slabit mult. aveti idee ce poate fi?

pai, eu inclin sa cred ca daca ai facut acele cinci teste la trei saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de la intarzierea ciclului (ceea ce la tine nu s-a intamplat pentru ca spui ca ti-a venit ciclul in fiecare luna) cel mai probabil nu e vorba de o sarcina.
Senzatia aceea de "nod" am avut-o si eu o perioada, exact in dreptul stomacului, la mine se manifesta parca si prin usoare spasme in locul ala, si, cand am mers la medic mi-a spus ca nu am nimic, trebuie doar sa mananc (nici eu nu aveam pofta de mancare) si am inceput sa o fac. Si acum mai patesc asta cand ma supar/ enervez/ sunt extrem de obosita dar am incetat sa ma mai ingrijorez in legatura cu asta.
Oricum, tu trebuie sa mergi la un medic. Doar de acolo poti afla ce si cum se intampla cu senzatia pe care o ai, cu starile de greata, lipsa apetitului. Poate ai niste paraziti intestinali, poate esti mult prea obosita... Toate astea le confirma/ infirma medicul asa ca, mananca, lasa greata si du-te la medic in cel mai scurt timp, scapi de-o grija.
big_smile
Bafta!

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#7 2011-10-13 18:53:06

mariami
New member

testele de sarcina le-am facut la  o luna dupa contactul sexual

#8 2011-10-13 20:30:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

acel nod pe care il simti e efectul stress-ului, lipsa poftei de mancare si slabitul la fel
insarcinata clar nu esti

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#9 2011-10-13 20:31:34

daenarys
Vizitator

mari,stai linistita nu esti insarcinata.
cel mai probabil de la stres esti asa.sa ai o alimentatie ok si inearca sa iei niste mgb6 si biotics.daca ai putea si sa manaci fructe\lugume sau sucuri proaspete e perfect smile

#10 2011-10-22 10:58:38

ALIV
Full member

mariami cum te mai simti?

#11 2011-10-22 12:10:11

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mariami a scris:

ti-am raspuns si la celalalt topic.

succes!

#12 2011-10-23 17:59:20

mariami
New member

ALIV a scris:

mariami cum te mai simti?

cum sa ma simt, cu stomacul mai bine dar ma doare spatele si ma sufoc noaptea

#13 2011-10-23 20:25:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mariami mergi la medic

#14 2011-10-23 21:23:09

mariami
New member

camysh a scris:

mariami mergi la medic

chiar maine ma duc, ma invoiesc de la scoala si am sa ma duc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.