|
Nu esti logat.
Ar trebui sa imi fac probleme??-2#20 2011-10-16 14:38:38
Re: Ar trebui sa imi fac probleme??sarcina nu e, daca ai avut menstruatii normale Offline #21 2011-10-16 17:15:33
Re: Ar trebui sa imi fac probleme??salut! fetelor, am mare nevoie de un sfat! Timp de un an si jumatate am luat Marvelon21 (la recomdarea doctorei), insa am renuntat acum aproximativ 6 luni la ele. de atunci, ciclul meu este mereu neregulat, in fiecare luna mi-a intarziat cateva zile, o saptamana cel mult. Insa, luna aceasta, a intarziat 2 saptamani jumate desi logodnicul meu e 100% sigur ca nu este vorba de o sarcina (nu a terminat in mine), am facut si un test de sarcina ca sa ma linistesc eu putin. testul a iesit negativ, insa menstruatia tot nu a venit. incep sa ma ingrijorez rau de tot, iar doctora mea nu ma poate vedea decat saptamana viitoare!! a mai avut cineva probleme de genul asta? adica sa intarzie menstruatia mai mult de 2 saptamani dupa ce a renuntat la antoconceptionale si testele de sarcina sa iasa negative? Daca are cineva idee despre ce ar putea fi vorba, va rog frumos, raspundeti-mi si mie la mesaj pentru ca pana la controlul ginecologic de saptamana viitoare cred ca innebunesc credeti ca se poate sa fiu gravida desi testul de sarcina a iesit negativ??! Offline #22 2011-10-16 21:11:46
Re: Ar trebui sa imi fac probleme??Maine merg la medic pentru o ecografie si un consult mai amanuntit al zonei cu pricina. Eu avand in ultima perioada si probleme mari cu tranzitul intestinal, mama mi-a zis ca ce am simtit eu tare azi si umflat este colonul meu care nu se simte deloc bine. Sarcina si eu zic ca nu poate fi din moment ce am avut menstruatii normale, dar ca o paranoia umblatoare ce sunt imi mai trece si un gand de genul asta prin cap. Offline #23 2011-10-22 00:23:43
Re: Ar trebui sa imi fac probleme??Este posibil ca in urma tratamentului pt anexita pe care l-am terminat acum 2 saptamani, cand am luat antibiotice si diclofenac si ovule, sa ma confrunt acum cu mari probleme de digestie care deja se transforma intr-o constipatie cronica? Offline #24 2011-10-22 10:33:34
Re: Ar trebui sa imi fac probleme??constipatia e cel mai probabil de la antibiotice, care au prostul obicei de a distruge flora intestinala si astfel apar dereglari ale tranzitului; si ai tot dreptul sa te superi pe mine pt ceea ce o sa zic, dar tot o zic: o dai in nebunie cu sarcina; calmeaza-te, ca altfel nu te vad bine; toata viata o sa stai cu grija ca "vai, daca-s gravida?" de la cine mai vrei confirmari ca nu esti? ia-ti cate un test de sarcina pe luna daca crezi ca o sa te ajute sa scapi de ganduri negre. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2011-10-25 11:19:47
Re: Ar trebui sa imi fac probleme??Hei! Nu m-a deranjat mesajul tau, yoyolina, ai perfecta dreptate. Azi dimineata mi-a venit din nou, a doua oara in luna octombrie, si am inceput sa calculez eu cam cat dureaza ciclul meu de cand am oprit pastilele, si am ajuns la urmatoarea concluzie: august a fost luna in care am stopat anticc, si datele cand mi-a venit au fost 11 august, 9 septembrie, 4 octombrie, 25 octombrie, iar primul a fost de 30 de zile, apoi 26, apoi 22, deci dupa cate vad cm scade cu 4 zile in fiecare luna. Toate aceste dereglari sunt consecinte ale intreruperii administrarii cu anticc, ciclul meu incercand acum sa se regleze intr-un fel? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|