homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prolactina scazuta

#1 2011-10-26 08:27:51

r0xys
New member
Inregistrat: 2011-09-22

Prolactina scazuta

Buna fetelor ... am facut un set de analize , un consult ginecologic , secretie si papa nicolau ... toate bune si frumoase pana aici . Cand am ajuns la doctora sa-mi citeasca analizele  am ramas socata : Prolactina scazuta (1.94ng/ml) desi minimul este de 3ng/ml in cazul femeilor... Ce inseamna asta ?? sad doctora m-a trimis la endocrinologie sa fac o radiografie numita " sa turceasca " ... Am citit pe net despre asta si prolactina scazuta si ceea ce am vazut m-a apucat plansul ... Sunt ff ingrijorata ... Plus de asta La Biochimie la TGO mi-a iesit peste limita mi-a iesit o valoare de 48.3/UI/I ,media fiind de 5-40/UI/I...Mi-a dat trimitere imediat la boli infectioase sa fac un set de analize ( suspectandu-ma de hepatita b sau c ) ... Am ramas socata.... am iesit alba de acolo ... stiindu-ma sanatoasa ..... ce sa ma fac ??? grater(( astept raspunsuri ... Va multumesc frumos si va doresc multa sanatate .

Ultima oara a fost editat de r0xys (2011-10-26 08:28:40)

#2 2011-10-26 14:29:22

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Prolactina scazuta

De prolactina ai nevoie cand vrei sa ramai insarcinata. Ti-a dat sa faci radiografie aia pentru ca in saua turceasca sta o glanda numita hipofiza, care secreta prolactina si probabil vrea sa vada "cum arata". Nu e ceva ce nu se poate repara deci calmeaza-te. TGO ti-a iesit putin marit dar nu foarte. Hepatitele sunt o varianta, dar nu singura. A vrut sa se asigure ca nu ai asa ceva probabil. Alte raspunsuti nu stiu ce sa iti dau ca nu prea ai intrebat nimic. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-10-26 20:55:24

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Prolactina scazuta

x_ynna ti-a explicat tot.
ce trebuie sa faci e sa faci radiografia respectiva, dureaza 5 minute maxim si respectiv sa mergi sa iti faci analizele pentru hepatita, desi nu e neaparat sa fie asta.

sanatate si astept vesti bune!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.