homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Confuza...

#1 2007-12-10 22:00:42

baby_doll29
Full member
De la: Hunedoara
Inregistrat: 2007-12-03

Confuza...

Revin cu o intrebare:daca intrerupi AC si ramai insarcinata,exista sanse ca acel copil sa aibe malformatii sau alte probleme?Imi pare rau daca repet intrebarea alcuiva,am cautat,dar nu am gasit un raspuns!Va multumesc pt rasp!

#2 2007-12-10 22:09:30

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Confuza...

daca ramai insarcinata dupa ce le intrerupi nu sunt probleme...probleme apar daca ramai insarcinata din cauza ca le ai luat gresit si iei in continuare anticonceptionale peste sarcina...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-12-10 22:21:41

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

baby_doll29 a scris:

Revin cu o intrebare:daca intrerupi AC si ramai insarcinata,exista sanse ca acel copil sa aibe malformatii sau alte probleme?Imi pare rau daca repet intrebarea alcuiva,am cautat,dar nu am gasit un raspuns!Va multumesc pt rasp!

eu stiam ca se poate sa aibe copilul probleme daca sarcina se instaleaza inainte de primele trei luni dupa ce ai intrerupt pastilele daca le-ai luat pe o perioada intre 1-5 ani, sau primele 6 luni daca le-ai luat timp de o perioada mai mare de 5 ani...asta i-a spus medicul ginecolog unei prietene de-a mea care a luat anticonceptionale timp de aproape 7 ani si acum vrea sa ramana insarcinata...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2007-12-10 22:43:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e adevarat...poti ramane oricand insarcinata dupa ce le intrerupi...daca le ai luat pe o perioada mai indelungata e posibil sa nu poti ramane asa repede...dar atata tot...din pacate medicii...dar mai bine no comment...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-12-10 22:44:44

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

crys_ty_na a scris:

daca ramai insarcinata dupa ce le intrerupi nu sunt probleme...probleme apar daca ramai insarcinata din cauza ca le ai luat gresit si iei in continuare anticonceptionale peste sarcina...

asa a patit matusa mea...si verisorul meu e perfect sanatos 3,600 a avut la nashtere si in februarie face un an ;wink

Publicitate

loading...

#6 2007-12-11 07:32:29

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

LadyInRed a scris:

crys_ty_na a scris:

asa a patit matusa mea...si verisorul meu e perfect sanatos 3,600 a avut la nashtere si in februarie face un an ;wink

sunt si exceptii ca in orice caz...bine nu fac, oricum...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.