|
Nu esti logat.
Imflamarea labiilor si clitorisului in urma actului sexual#1 2011-09-15 09:20:35
Imflamarea labiilor si clitorisului in urma actului sexualBuna ziua!! am si eu o problema...in urma actului sexual mi s-a inflamat clitorisul si labiile mici, peste nopate labiile si-au revenit dar clitorisul este in continuare foarte umflat...nu am mancarimi, durere, scurgeri vaginale anormale insa ma ingrijoreaza cat de umflat este clitorisul, parca o sa explodeze...tin sa mentionez ca am mai avut raporturi sexuale in rma carora mi s-a inflamat clitorisul si labiile dar niciodata atat de tare...imi poate spune cineva dk a mai patit asa ceva si ce este de facut v arog!!! Offline #2 2011-09-15 09:22:28
Re: Imflamarea labiilor si clitorisului in urma actului sexualse mai intampla, mai ales daca (,) contactul a fost mai dur, sau fara finalizare; nu prea ai nimic de facut decat sa astepti sa-si revina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-15 11:39:16
Re: Imflamarea labiilor si clitorisului in urma actului sexualMutumesc frumos de raspuns...eram si poate inca sunt din cauza ca umflatura nu s-a retras complet...clitorisul imi este mai mare decat labiile... Offline #4 2011-09-25 21:28:28
Re: Imflamarea labiilor si clitorisului in urma actului sexualEu am patit acelasi lucru cu o labie mica, din cauza ca am incercat sa invat sa merg cu bicicleta. Din cauza pozitiei proaste si a frecarii, am acum labia foarte foarte umflata si ma ustura la urinare. Va trece de la sine? Offline #5 2011-10-28 21:20:46
Re: Imflamarea labiilor si clitorisului in urma actului sexualApropo de chestiile astea,eu am o problema,o labie e f mica,aproape inexistenta,iar cealalta extrem de mare,asa de mare,incat ma jeneaza si cand am chiloti stramti si cand merg pe bicicleta si cand fac sex,uneori se irita si se umfla,apoi imi trece.Voi aveti astfel de probleme ? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|