|
Nu esti logat.
"bilant" yasmin...#1 2007-12-07 16:18:57
"bilant" yasmin...am terminat cele 21 de pastilutze...sunt in prima zi de pauza...astept cu mare nerabdare sa-mi vina in urmatoarele 7 zile...am o intrebare:incep sa le iau din nou din a8a zi,sau a 7a? Offline #2 2007-12-07 16:42:27
Re: "bilant" yasmin...incepi noua folie in a 8-a zi ... adica in aceeasi zi a saptamanii in care ai inceput folia precedenta. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-12-07 16:56:27
Re: "bilant" yasmin...1.menstruatia ar trebui sa iti vina cam in a 4a zi de pauza(eu credeam ca imi vine din prima zi si am stat nelinistita pana cand am citit aici pe site)dar nu e o regula!plus ca va fi redusa cantitativ dar si dureros Offline #4 2007-12-07 20:02:56
Re: "bilant" yasmin...
Sincer iti pot spune sa stai linistita. Eu iau Yasmin de vreo 4 luni si la fel k tine nu am avut decat efecte benefice de pe urma lor. Inainte sa iau Yasmin menstra ma tinea 7 zile si era extrem de dureros in primele zile. Nu am avut spoting niciodata, nici probleme cu greutatea sau cu tenul. Asa k le recomand din toata inima si sper ca nici tu nu o sa ai probleme. I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #5 2007-12-07 20:15:58
Re: "bilant" yasmin...hmm! iau yasmin din august! si abia acum doua luni m-am captusit cu niste dureri de sani zdravene si o dereglare de zile mari! am luat-o hai hui! am luat corect pastilutzele dar luna trecuta nu mi-a mai venit deloc; dai cu test de sarcina! a iesit negativ! am avut toata luna, nu exagerez, in fiecare zi cate un pic! ma refer la menstruatie! ori e rosu, ori maro ca spotting ul, ori roz, ori fir-ar sa fie ca m-am saturat! e un haos! azi am terminat a 4 a folie! luni directia doctor! sa vad ce se intampla! mi-a afectat si cheful de dragoste motiv pt care l-am respins de cateva ori pe iubi meu, care este , din fericire, foarte intelegator! si ca sa fie si cireasa de pe tort, vinerea trecuta am uitat sa o iau, si am luat sambata doua, si iar emotii sa nu se rupa protectia suplimentara si sa am alte belele! Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2007-12-07 20:17:45) Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-08 09:26:17
Re: "bilant" yasmin...Ela dupa capul meu si dupa tot ce zici mai ales spottingul ala trebuiesc schimbate atat si nimic mai mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-12-11 14:54:59
Re: "bilant" yasmin...Buna! La mine e a doua folie d yasmin...in prima luna a fost km naspa k am avut spotting pana am terminat folia,dar la aceasta vad k totul e in regula..toate bune:).In rest pot sa zic numai d bine de ele...nu m-am simtit rau,nu m-am ingrasat qm s tot spune, spm a disparut si nici dureri menstruale n-am mai avut, ba chiar m-a tinut numai 3 zile ..le recomand si eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|