homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort medicamentos

#1 2011-10-28 09:21:15

medeeam78
New member
Inregistrat: 2007-10-24

avort medicamentos

Buna!!! Sunt insarcinata in  4 saptamani si vreau sa fac un avort.. A facut cineva avort medicamentos??

#2 2011-10-28 14:13:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: avort medicamentos

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2011-10-30 08:51:26

medeeam78
New member

Iti mutumesc pentru informatii. Am citit topicul recomandat de tine si nu am gasit raspuns la intrebarea mea: A FACUT CINEVA AVORT MEDICAMENTOS?? |Singurele discutii erau despre a sti sau a nu sti ca exista asa ceva...
Eu am pus o intrebare si asteptam un raspuns clar, concis si concret de la cineva care a facut asa ceva...
Se pare ca am pus intrebarea pe un forum nepotrivit. Imi cer scuze ca am indraznit sa pun o intrebare si chiar sa astept un raspuns de la niste persoane de pe un forum.. o zi buna!!!

#4 2011-10-30 08:56:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ideea era ca trebuia sa postezi acolo, nu sa deschizi un topic nou; si mai lasa aciditatile, daca nu-ti convine forumul, esti libera sa postezi in orice alta parte; din moment ce nimeni nu si-a scris experientele acolo, inseamna ca nimeni de pe forumul asta nu a incercat metoda asta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-10-30 09:02:17

medeeam78
New member

Vad ca folosesti un ton destul de acru.. Da, o sa schimb forumul.. doar nu vrei sa cred ca persoanele de pe forumul asta sunt niste sfinte???? Am pus o intrebare si am asteptat un raspuns.. Indiferent e metoda aleasa pentru avort tot AVORt, fapta in sine este aceeasi.. Din bun simt nu vreau sa scriu mai multe..
daca nu ai un raspuns la o intrebare mai bine taci, nu te considera mai presus de ceea ce esti de fapt.. iti doresc o zi buna si te rog nu te mai deranja sa raspunzi postului meu...

Ultima oara a fost editat de medeeam78 (2011-10-30 09:03:13)

Publicitate

loading...

#6 2011-10-30 09:06:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

stai linistita draga, nu-i nici un deranj; o zi buna si tie wave

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#7 2011-10-30 09:09:11

medeeam78
New member

credeam ca rolul acestui forum este acela de a ajuta persoanele care sunt intr-un impas.. imi dau seama ca sunteti departe de asa ceva.. Oricum, fiecare este libera sa aleaga forumul. Sincer, daca as fii moderator mi-ar fii rusine sa dau asemenea raspunsuri.. Poate asta da de gandit celor care citesc posturile astea...

Ultima oara a fost editat de medeeam78 (2011-10-30 09:09:46)

#8 2011-10-30 09:15:14

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mie imi da de gandit cum in 2011 o femeie/fata mai ajunge sa ramana insarcinata daca nu vrea? hmm

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#9 2011-10-30 11:18:49

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

offtopic Eu cred ca ar trebui sa te calmezi medeeam. Esti aici pentru ca ai nevoie de ajutor si daca ti s-a dat un sfat (adica sa nu deschizi topicuri asemanatoare daca mai exista) ar trebui sa tii cont de el si atat pentru ca tonul tau nu prea te avantajeaza.

on: cele mai sigure informatii le primesti la un cabinet care se ocupa: pret, modalitate, avantaje, dezavantaje. Metoda nu e prea cunoscuta/folosita inca la noi, dar daca a facut cineva asa ceva si e pe forum sigur o sa te ajute (asta daca nu o sa mai zici in continuare ca toate-s sfinte ...sa stii ca asta poate e o consolare pentru ceea ce vrei sa faci tu, pentru ca in rest, nimeni nu se ascunde dupa deget wink )

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#10 2011-10-30 11:51:51

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

medeeam78 a scris:

Iti mutumesc pentru informatii. Am citit topicul recomandat de tine si nu am gasit raspuns la intrebarea mea: A FACUT CINEVA AVORT MEDICAMENTOS?? |Singurele discutii erau despre a sti sau a nu sti ca exista asa ceva...
Eu am pus o intrebare si asteptam un raspuns clar, concis si concret de la cineva care a facut asa ceva...
Se pare ca am pus intrebarea pe un forum nepotrivit. Imi cer scuze ca am indraznit sa pun o intrebare si chiar sa astept un raspuns de la niste persoane de pe un forum.. o zi buna!!!

offtopic

ma scoate din sarite atitudinea asta, asa cum am mai spus de atatea ori.

un raspuns clar, concret si concis nu o sa ai decat de la medic. in tara noastra, din cate stiu, nu se foloseste aceasta forma de avort. nu e absolut nimeni obligat in vreun fel sa iti raspunda aici. daca mai ai incredere in forumuri dupa marea dezamagire suferita aici, incearca un forum dintr-o tara in care se practica mult aceasta forma de avort.

succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.