|
Nu esti logat.
Un pic de ajutor va roog#1 2011-10-30 14:11:42
Un pic de ajutor va roogBuna ziua As avea si eu o intrebare. Am fost la ginecolog si mi s-a prescris karissa. Problema este ca ciclul meu este destul de dereglat. Am avut putina sangerare si am crezut ca mi-a venit, asa ca am luat prima pastila. Problema este ca nu mi-a venit inca ciclul normal.(simt ca trebuie sa vina din cauza presiunii mari pe care o simt in sani). Intrebarea mea este acum daca pot continua sa le iau, daca o sa-si faca efectul. Sau mai bine sa o las balta luna asta si sa astept ciclul de luna viitoare si sa incep sa le iau in a 2a sau 3a zi de sangerare. Mentionez ca este prima data cand iau anticonceptionale. Offline #2 2011-10-30 14:42:56
Re: Un pic de ajutor va roogEu zic sa le iei in continuare. Nu e asa mare bai sa nu le incepi din prima zi de sangerare, atata doar ca nu esti protejata decat dupa ce inghiti 7 pastile. In rest nu e o problema. Mai bine ia-le asa in continuare. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|