homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale!!!

#1 2011-09-28 15:12:20

Camomile
New member
Inregistrat: 2011-08-03

anticonceptionale!!!

Buna. Am si eu o intrebare:am avut ultimul contact la inceputul lunii august si iau anticonceptionale(din cauza unor chisturi pe care le am). De atunci mi-a venit menstruatia de doua ori, ultima data inainte sa imi vina am avut o scurgere maronie. In acest timp am avut destul de des stari de rau, cum ar fi dureri de stomac, greata, dureri de cap. Credeti ca asta inseamna ceva?

#2 2011-09-28 15:25:43

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: anticonceptionale!!!

eu nu inteleg multe din postul tau:
1. cand ai avut acel contact luai deja anticonceptionale? sau te-ai protejat altfel? sau deloc?
2. nu pricep cand ti-a venit menstra de doua ori, in pauza? sau si in timpul administrarii pastilelor?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2011-09-28 15:45:30

Camomile
New member

Imi pare rau ca sunt neclaritati. Da, luam deja anticonceptionale, iar menstruatia mi-a venit in mod normal, cand trebuia. Singura parte ciudata sunt starile astea pe care le-am avut.

#4 2011-09-28 16:00:31

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Camomile a scris:

Imi pare rau ca sunt neclaritati. Da, luam deja anticonceptionale, iar menstruatia mi-a venit in mod normal, cand trebuia. Singura parte ciudata sunt starile astea pe care le-am avut.

si ai luat corect pastilele, nu? n-ai omis vreuna, n-ai intarziat, n-ai varsat, etc?
inteleg ca ai mai avut si o sangerare pe langa starile de rau. in cazul asta e posibil sa nu-ti mai fie bune si sa fie nevoie sa ti le schimbe medicul. cel mai bine dai o fuga la planning sau la ginecolog si vezi ce iti recomanda.

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-09-28 16:01:13)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2011-09-28 16:22:34

Camomile
New member

le-am luat corect, nu mi-a intarziat deloc. E posibil ca toate astea sa fie doar efectele adverse de la pastile?

Publicitate

loading...

#6 2011-10-31 19:46:36

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

camomile simptomele au fost de la inceput, de cand ai luat pastilele pentru prima oara sau doar acum in ultima luna? daca e varianta a doua nu cred ca-i de la pastile, daca au aparat cum ai inceput sa le administrezi, da pot fii efecte adverse de la pastile, daca ai un pic de rabdare maxim 3 luni, ar trebui sa dispara, daca nu vorbeste cu medicul de planning sa le schimbe, iar daca renunti la ele, foloseste prezervativ!

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-31 19:47:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.