homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia cu tatal vostru!!!!!-7

#115 2011-10-29 20:32:35

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: relatia cu tatal vostru!!!!!

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:18:25)

#116 2011-10-29 22:32:51

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Nu am avut niciodata o relatie foarte legata cu tatal meu. M-a ajutat cand aveam nevoie, nu am nimic de obiectat la capitolul asta. Comunicarea dintre noi a fost insa foarte limitata. Ma mai intreba cum a fost la scoala, ce am mai facut....si atat. Nu am avut niciodata discutii mai delicate.
Cu sora mea mai mica are o legatura mult mai mare decat cu mine. Poate si pentru ca eu am venit pe lume din greseala, nu era pregatit sa fie tata.. ea insa a fost planuita.  Eu mereu am incercat sa fiu cuminte, exagerat de cuminte pentru un copil, ii respectam fiecare cuvant pentru ca ma invatase ca nu am voie sa il contrazic, faceam asta ca sa fie multumit de mine. Sora insa l-a contrazis mereu , a procedat mereu cu tupeu, i-a spus direct tot ce avea de zis. Este mai rebela, si el e foarte mandru de ea anume pentru aspectul acesta yikes
Concluzia este ca am facut rau ascultandu-l mereu. Am crescut o persoana interiorizata, ce nu are curajul sa isi spuna mereu parerea (era doar interzis sa fac asta)
Si pentru ca ca nu aveam voie sa ies nicaieri...acum nu am nici macar un amic/amica, nu sunt prea descurcareata.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#117 2011-10-30 01:34:11

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ally18 a scris:

Eu sunt fata lu` tata   lol  normal ca de mami sunt mai apropiata,dar si cu tata am o relatie frumoasa.Chiar daca ma mai enerveaza  uneori,e o persoana extrem de buna si  si ar face orice pt noi hjarta

subscriu fiecare cuvintel..mai ales ca sunt singura fata, mai am 2 frati  chicot

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#118 2011-10-30 11:25:25

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Sonia     puss
Cora, tu esti mai norocoasa, eu il vad zilnic.  lol
In condiitiile de fata as fi preferat sa am o relatie mai rece cu el. Adica sa nu-l intereseze ce fac, e o persoana destul de bagacioasa si mie nu-mi place asta deloc. Parca ar avea dubla personalitate. Uneori n-are nicio treaba cu mine, alteori se amesteca in viata mea prea mult.
Si pe mine m-a marcat prezenta lui in viata mea. Nu sunt persoana care mi-as fi dorit sa fiu, iar fratele meu e si mai slab decat mine. Iata motivul pentru care eu cred ca nu ar trebui sa aiba voie oricine sa faca copii.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#119 2011-10-30 14:58:48

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

skumpi a scris:

relatia cu tati e super okey, ne mai ciondranim noi pentru ca suntem ambii extrem de incapatanai si o tinem pe a noastra dar in 5 minute uitam totu lol ce sa mai, semanam leit si la fizic si la comportament ! stiu ca amandoi ma iubesc f mult si m`au sustinut mereu , nu s`au bagat in viata mea si mi`au oferit tot ce au putut ei ! pentru mine e mai mult ca suficient !

^ idem

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

Publicitate

loading...

#120 2011-10-30 22:54:54

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

april sunset a scris:

si eu am o relatie buna cu tata. nu zic foarte buna pt ca nu prea vorbim, are mai mereu treaba cu serviciul si e plecat destul de mult timp. dar il iubesc enorm pt ca este o persoana deosebita, pt ca a avut grija sa nu-mi lipseasca niciodata nimic.
imi amintesc de o faza, acum vreo 4-5 ani treceam printr-o perioada foarte grea pt ca nu prea aveam bani. ziua mea era peste cateva zile, dar eu auzindu-i cat de greu se descurca le-am zis ca nu vreau sa-mi fac ziua daca avem probleme...imi dau lacrimile cand imi amintesc cum a sarit tata de la masa si a spus ca mie niciodata nu-mi va lipsi nimic si-mi va sarbatori si 10 zile de nastere intr-o zi daca as vrea pt ca oricat de greu ar fi doar un copil are, iar acelui copil nu-i va lipsi nimic niciodata.
cum sa nu-l iubesc cand mereu vine acasa fericit chiar daca a avut o zi mizerabila? "pt ca nu trebuie amestecate problemele si greutatile de la serviciu cu viata de familie, pt ca tu si cu mami nu sunteti vinovate cu nimic ca eu azi am avut o zi grea".
cum sa nu-l iubesc cand il aud "bravo puiutu' lu' tati" in conditiile in care eu tocmai i-am zis ca am dat 4 mil pe o pereche de adidasi?
si cate as mai putea spune...am mii de motive pt care el este tatal perfect, mii de motive sa-l iubesc din tot sufletul hjarta

April.. grater    hjarta   m-a impresionat...ce norocosii sunt unii cu parinti asa...

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#121 2011-10-30 23:25:32

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mi-ati rascolit sentimentele cu topicul asta smile
L-am pierdut pe tatal meu in urma cu 2 ani. Eu am avut o relatie fff speciala cu el,desi era plecat f mult timp din tara,dar alea 3-4 luni care le statea acasa,statea non stop cu mine si fratele meu mai mare(dintr-o casatorie anterioara). De altfel,pe mine si pe fratele meu mai mare,el ne-a apropiat...si inca foarte mult.
De multe ori m-am gandit ca o relatie asa speciala intre un parinte si un copil nu am vazut niciodata si cred ca asa a fost sa fie,pierzandu-l atat de devreme,macar stiu ca i-am aratat toata recunostinta si dragostea mea,si el la fel,cat pentru o viata intreaga.
L-am iubit foarte,foarte,foarte mult si as fi stat cu el 24/7. Eram ff apropiati,stia cele mai picante detalii din viata mea,imi stia secretele si cele mai ascunse ganduri.El a fost prima persoana care a aflat ca mi-am pierdut virginitatea si tot pe umarul lui am plans cand am avut prima deceptie in dragoste.
E greu de spus in cuvinte ce relatie am avut cu el...stiu doar ca as da tot ce am sa mai pot petrece macar 1zi cu el.

#122 2011-10-30 23:36:06

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Pare rau Biannca,aveai o relatie minunata cu tatal tau,de invidiat.Trist ca a plecat asa devreme. sad

#123 2011-10-31 10:41:23

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

dupa cele scrise in paginile anterioare, revin cu noutati
acum vb cu tatal meu, ne sunam, ne vedem....e bine
oricum exista o retinere, cel putin din partea mea...dupa 2 ani in care nu a vb deloc cu mine, acum mi-e greu sa gasesc subiecte de discutie uneori, dar muncesc la acest aspect.

#124 2011-10-31 11:16:17

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

La mine e inexistenta relatia,adica nu stie nici pe cat sunt nascuta,alte detalii cu atat mai putin.De judecat,nu judec,stiu in ce circumstante am venit pe lume si am ramas datorita bunicilor,incerc sa iau tot ce e mai bun.

#125 2011-10-31 11:53:59

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:17:46)

#126 2011-10-31 12:10:37

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

sad Biannca  puss

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#127 2011-10-31 21:17:24

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:17:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.