|
Nu esti logat.
Schimbare anticonceptionale#1 2009-04-29 18:14:41
schimbare anticonceptionalesalut fetelor, am si eu o mare dilema.am schimbat pilulele am luat yasmin iar acum la recomandara medicului urmeaza sa incep chloe dar problema e ca eu in mod normal trebuie sa incep duminica fiind a 8-a zi iar blisterul chloe are star-ul de luni, nu stiu cum s facpt ca nu sunt chiar in ordine pastilele ca daca incep de duminica merg in jos adica duminica sambata vineri etc... poate care mai luati chole va dati seama ce spun...la cum sunt asezate pastilele. as incepe cu o zi mai tarziu adica a 9a zi.. ca sa incep si normal blisterul oare are ceva daca incep mai tarziu? astept raspunsuri ms anticipat. Offline #2 2009-04-29 18:35:33
Re: schimbare anticonceptionaledaca maresti pauza si incepi blisterul a 9-a zi te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastilute. Iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-04-29 18:36:06
Re: schimbare anticonceptionaleEu zic sa incepi blisterul din dreptul zilei de duminica si continui apoi cu ziua de luni, marti, etc. Nu e nevoie sa incepi blisterul de la prima pastila, ci este recomandat se incepi blisterul din dreptul zilei in care te afli, pentru a te utea orienta mai bine si sa nu uiti vreo pastila. Daca vrei sa le incepi in a noua zi, e nevoie de protectie suplimentara timp de sapte zile pana se reinstaleaza protectia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-04-29 18:46:42
Re: schimbare anticonceptionaleda andreea merci fain de raspuns si eu vreau s le incep normal de duminica dar sunt total airea asezate pastilele astea....eu la yasmin luam ft usor da la astea e aiurea tare nici nu pot sa-ti explic....nu stiu ce s fac... Offline #5 2009-04-30 10:26:58
Re: schimbare anticonceptionalebuna ziua sunt noua pe forum si sper sa ma informati va rog mult in legatura cu ceva Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-30 14:25:27
Re: schimbare anticonceptionaleNu e nici o problema. Dar nu te mai juca asa si nu mai amesteca pastilele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2011-11-03 00:17:47
Re: schimbare anticonceptionaleas avea si eu o intrebare referitoare la schimbare zilei in care imi iau pastiluta Offline #8 2011-11-03 08:15:47
Re: schimbare anticonceptionalesa inteleg ca tu ai intrerupt folia si nu ai luat toate pastilele de pe ea? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|