homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare anticonceptionale

#1 2009-04-29 18:14:41

tesica
New member
Inregistrat: 2009-04-29

schimbare anticonceptionale

salut fetelor,  am si eu o mare dilema.am  schimbat pilulele   am luat yasmin iar acum la recomandara medicului urmeaza  sa incep chloe dar  problema e ca eu in mod normal trebuie sa incep duminica  fiind a 8-a zi iar  blisterul chloe are star-ul de luni, nu stiu cum s facpt  ca nu sunt  chiar in ordine pastilele ca daca incep de duminica   merg in jos adica duminica sambata vineri etc... poate care mai luati chole  va dati seama ce spun...la cum sunt asezate pastilele. as incepe  cu o zi mai tarziu adica  a 9a  zi.. ca sa incep si  normal  blisterul oare are ceva daca  incep mai tarziu?  astept raspunsuri ms  anticipat.

#2 2009-04-29 18:35:33

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: schimbare anticonceptionale

daca maresti pauza si incepi blisterul a 9-a zi te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastilute.

Iubesc si sunt iubita

#3 2009-04-29 18:36:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu zic sa incepi blisterul din dreptul zilei de duminica si continui apoi cu ziua de luni, marti, etc. Nu e nevoie sa incepi blisterul de la prima pastila, ci este recomandat se incepi blisterul din dreptul zilei in care te afli, pentru a te utea orienta mai bine si sa nu uiti vreo pastila. Daca vrei sa le incepi in a noua zi, e nevoie de protectie suplimentara timp de sapte zile pana se reinstaleaza protectia.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-04-29 18:46:42

tesica
New member
Inregistrat: 2009-04-29

da andreea merci fain de raspuns  si eu vreau s le incep normal de duminica dar sunt total airea asezate pastilele astea....eu la yasmin luam ft usor  da la astea e aiurea tare nici nu pot sa-ti explic....nu stiu ce  s fac...

#5 2009-04-30 10:26:58

crissy86
Membru
Inregistrat: 2009-04-30

buna ziua sunt noua pe forum si sper sa ma informati va rog mult in legatura cu ceva
iau de 21 de zile anticoneptionalele karissa dar s a intamplat sa uit a 21 a pastila acasa si eu eram in alt oras si o prietena mi a zis sa iau de la ea una ca tot efect contraceptiv au si pt ea era ultima pastila..si am luat de frica sa nu se intample ceva daca o uit pe ultima din blister..pastila era rigevidon
ma gandesc ca tot efect contraceptiv au..da totusi mi e cam frica..si din cauza asta n am mai lasat 7 zile libere sa mi vina menstruatia ci a inceput un blister nou de karissa...ce sa fac?dupa astea 21 de pastile sa las pauza 7 zile sa mi vina menstruatia?e vreun pericol daca am schimbat ultima pastila..am luat o la aceeasi ora ca de obicei

ah am uitat sa mentionez ca n ziua aceea dupa ce am luat pastila am avut conctact sexual neprotejat. si urmatoarea zi...e vreun risc? am citit pe alte forumuri ca nu e mare problema daca uiti ultima pastila ca nu trebuie protectie suplimentara sau ceva...eu atata ca am luat alta tot pt un efect contraceptiv de frica sa nu se intample ceva...si am mai citit ca daca incepi un blister nou fara pauza chiar n as avea de ce sa mi fac probleme
da inca mi e frica
va rog mult sa mi raspundeti
multumesc

Publicitate

loading...

#6 2009-04-30 14:25:27

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu e nici o problema. Dar nu te mai juca asa si nu mai amesteca pastilele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2011-11-03 00:17:47

diab
Membru
Inregistrat: 2011-11-03

as avea si eu o intrebare referitoare la schimbare zilei in care imi iau pastiluta  cesafac
eu incepeam tot timpu miercuri ..nu imi convine k sunt in weekend bolnava si asa mai departe si am renuntat sa mai iau de miercuri si nu am mai luat de luni...fac pauza saptamana asta si urmatoarea fasie o sa o iau normal de luni...mi-am schimbat programul fortat...stiu..nu suna bine ...dar vreau sa aud si alte pareri ...poate nu am aceeasi protectie dar o sa treaca asta cred pe viitor puss va multumesc k mi-ati ascultat povestea big_smile
si sper la un raspuns care sa ma lamureasca  visslar

#8 2011-11-03 08:15:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sa inteleg ca tu ai intrerupt folia si nu ai luat toate pastilele de pe ea?
nu asa se face; trebuia sa scurtezi pauza; daca vroiai sa incepi de luni, trebuia sa termini folia normal, si faceai pauza si folia noua o incepeai lunea, nu miercurea.
sa te protejezi cu prezervativ in pauza si primele 7 zile din noua folie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.