homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hirsutism-2

#20 2010-02-27 17:49:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: hirsutism

Diferenta este dimensiunea chistilor. Daca se regleaza sau nu dupa sarcina, depinde de la organism la organism.

Fericita mamica de Aida Maria!

#21 2010-02-27 18:24:48

iiooaannaa21
New member
Inregistrat: 2009-02-02

iiooaannaa21 a scris:

Buna, am ovare polichistice si hirsutism. iau diane de un an si jumatate, m-am ingrasat 6 kg. mare imbunatatire dupa diane nu am observat, in sensul ca parul creste tot la fel. am reusit sa slabesc inapoi 5 kg. Am citit pe ceva site ca celulele adipoase favorizeaza secretia de estrogeni. daca slabesc in continuare inseamna ca va creste testosteronul?
stiu ca greutatea ideala pentru inaltimea mea e 53. eu am acum 49, dar datorita constitutiei mai vreau sa slabesc 2 kg...
Intrebarea mea este: devenind subponderal este favorizata cresterea nivelului de testosteron?

nu imi raspunde cineva pls? am cautat pe net si nu am gasit nimic. am gasit ca in cazul in care esti supraponderala si ai hirsutism e bine sa slabesti. dar daca nu sunt supraponderala si slabesc totusi?

#22 2010-02-27 18:58:39

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#23 2010-02-27 21:52:33

iiooaannaa21
New member

andreea_andy2 a scris:

Las link doctoressei.

multumesc

#24 2010-02-28 07:52:18

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu am renuntat de curand la anticonceptionale (2 luni) si mi se pare ca imi creste parul mai repede si e mai aspru (pe picioare de ex.). e posibil sau am innebunit eu?

Publicitate

loading...

#25 2010-03-02 09:42:31

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

iiooaannaa21 a scris:

iiooaannaa21 a scris:

Buna, am ovare polichistice si hirsutism. iau diane de un an si jumatate, m-am ingrasat 6 kg. mare imbunatatire dupa diane nu am observat, in sensul ca parul creste tot la fel. am reusit sa slabesc inapoi 5 kg. Am citit pe ceva site ca celulele adipoase favorizeaza secretia de estrogeni. daca slabesc in continuare inseamna ca va creste testosteronul?
stiu ca greutatea ideala pentru inaltimea mea e 53. eu am acum 49, dar datorita constitutiei mai vreau sa slabesc 2 kg...
Intrebarea mea este: devenind subponderal este favorizata cresterea nivelului de testosteron?

nu imi raspunde cineva pls? am cautat pe net si nu am gasit nimic. am gasit ca in cazul in care esti supraponderala si ai hirsutism e bine sa slabesti. dar daca nu sunt supraponderala si slabesc totusi?

nu inseamna ca va creste testosteronul
eu insa as merge sa vorbesc cu un medic, sa fac dozari hormonale, sa vad daca nu cumva se cere adaugat ceva la Diane-35 si as lasa slabitul excesiv functie de cum ti se pare tie ca ai arata mai bine

Alex2 imposibil nu e.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2010-03-02 17:50:45

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

multumesc pt raspuns.

#27 2010-03-02 19:41:27

iiooaannaa21
New member

doctoressa a scris:

iiooaannaa21 a scris:

iiooaannaa21 a scris:

nu inseamna ca va creste testosteronul
eu insa as merge sa vorbesc cu un medic, sa fac dozari hormonale, sa vad daca nu cumva se cere adaugat ceva la Diane-35 si as lasa slabitul excesiv functie de cum ti se pare tie ca ai arata mai bine

Alex2 imposibil nu e.

multumesc pentru raspuns.

#28 2011-11-02 19:18:57

ema_86
New member
Inregistrat: 2011-02-27

Buna seara! legat de acest subiect am si eu o nelamurire. Iau anticonceptionale cam de 4 ani, perioada in care am avut si pauze. Am luat prima oara jeanine, un an si cva, apoi am continuat cu yasmine si au inceput sa ma doara foarte tare sanii, nu le mai suportam si medicul mi a recomandat milligest, mi-a mers f bine cu el, dar in ultimele doua luni nu l am mai gasit si am luat karissa, tot la recomandarea medicului. Din adolescenta am avut probleme cu acneea si din aceasta cauza sunt foarte atenta cu tenul meu, ma machiez zilnic, dar pana acum 2 luni nu mi s-a parut niciodata ca as avea par pe fata. Acum am firisoare subtiri, de culoare deschisa, nu sunt groase, caci am citit ca trebuie sa fie groase ca sa fie vorba de hirsutism, dar nu sunt nici foarte scurte ca sa fie precum puful, insa sunt si destul de dese. Stiu ca suna exagerat, dar sa fie din cauza Karissei? din moment ce pana acum aceste firisoare de par nu le aveam, daca le as fi avut as fi intrebat medicul ginecolog, cand am fost acum 2 luni la controlul anual despre legatura dintre AC si hirsutism. Nu ar fi exclus sa fie si mostenire genetica de la mama mea, care toata viata s-a vaitat de aceasta problema. Doctoressa, va rog mult sa mi spuneti daca considerati ca ar fi cazul sa-mi fac niste analize, pana mai recent am suferit din cauza acneei si a tenului gras si acum ca am scapat mi-e teama sa nu dau de alta problema, de asta sunt un pic cam speriata.

#29 2011-11-03 10:06:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ai putea sa faci o analiza de testosteron, sa vezi in ce valori se incadreaza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.