|
Nu esti logat.
Gel dezinfectant (fara clatire)#1 2011-11-02 23:53:12
Gel dezinfectant (fara clatire)Ca tot e sezonul rece,am tot citit pe net despre gelurile astea fara clatire,pe care le poti utiliza cand nu dispui de apa si sapun.Am vazut si in magazin,dar am ezitat sa imi cumpar,din cauza parerilor contra,cum ca nu e bun de nimic,ca ar contine o cantitate mica de alcool.Voi ce stiti? Offline #2 2011-11-03 01:02:02
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)eu folosesc de mai bine de un an asa ceva si chiar e ok. la inceput am luat protex, insa apoi din lipsa de fonduri, am gasit la o cantitate mai mare si mai bun si mai ieftin in kaufland. bine, ca acum nu il poti folosi daca ai motorina pe maini si sa mananci apoi cu mainile alea, insa ca si dezinfectant dupa ce iesi de la o toaleta publica, dupa ce iesi din autobuz sau la scoala/facultate etc e foarte bun. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-11-03 08:10:30
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)si eu zic ca-i util in situatiile expuse de hi5 si da, unele, daca nu majoritatea, contin alcool; daca te temi ca iti usuca mainile, gasesti geluri care contin glicerina daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-11-03 08:16:09
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)eu folosesc asa ceva in situatiile expuse de hi5.in special dupa ce ajung la scoala si am umblat cu rtb ul si inainte sa mananc ceva la scoala. Ultima oara a fost editat de Sakura25 (2011-11-03 09:50:10) #5 2011-11-03 09:49:13
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)eu folosesc de vreun an gel dezinfectant si sujnt tare multumita de el, folosesc artunci cand merg cu autobuzul sau cand sunt plecata toata ziua si nu am unde sa ma spal pe maini. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-03 09:52:58
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)Va multumesc pentru sfaturi,vad ca multe dintre voi il folositi,o sa imi iau si eu.Tin minte cand eram in timpul scolii,imi luam spirt cu vata pe atunci nu exista gel dasta. Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-03 09:54:25) Offline #7 2011-11-03 10:15:27Re: Gel dezinfectant (fara clatire)Eu nu am folosit regulat si nici nu am de gand sa folosesc. Apa si sapunul e sfanta si in nici un caz nu mas baza pe astea sa aiba efect la fel de bun. Chiar de curand am citit si cateva articole ca nu e bine sa fie folosite des la copiii pentru ca ei au nevoie de bacteriile cde nu stiu care pentru -si forma sistemul imunitar. Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-11-03 10:18:12) Offline #8 2011-11-03 10:19:44
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)Normal ca nu trebuie sa inlocuiasca apa si sapunul,dar atunci cand nu ai unde sa te speli pe maini,cred ca e o varianta buna de a te proteja mai ales acum cand vine iarna si e si sist imunitar mai slabit. Offline #9 2011-11-03 10:24:15
Re: Gel dezinfectant (fara clatire)
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|