homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Saloane de cosmetica din zona Iuliu manil

#1 2008-04-07 17:06:52

Casperica
Membru
Inregistrat: 2008-04-07

Saloane de cosmetica din zona Iuliu manil

Buna fetelor,
Imi puteti recomanda si mie va rog o cosmeticiana buna din zona Iuliu Maniu? Cosmeticiana la care ma duceam eu de mai bine de un an a intrat in concediu prenatal...si azi am incercat la un alt salon si am fost profund dezamagita...sad Ma gandeam ca e\xista cineva pe acest forum care cunoaste o cosmeticiana buna din zona asta...Ms anticipat

#2 2008-06-11 20:28:05

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: Saloane de cosmetica din zona Iuliu manil

eu recomand saloanele diva, sunt 2-3 in zona si e foarte ok, plus preturile care sunt normale

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#3 2011-11-03 15:03:57

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

deealexx stiu ca tu mi-ai zis intr-un alt post ca stai la Gorjului, si vreau sa te intreb daca te duci pe aici prin zona la epilat sau daca stii un salon ok. Mersi!

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#4 2011-11-03 15:43:14

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Daca stii cumva zona de pe Moinesti. Vis-a-vis de scoala numarul 309 sunt doua saloane. Cum privesti spre piata Gorjului, primul salon. Cand stateam in zona eu acolo mergeam si eram foarte multumita de serviciile fetelor, iar preturile erau de asemenea rezonabile. La urmatorul salon daca vrei sa mergi (al doilea cum privesti spre Gorjului) intreaba de Flori. Nu stiu daca mai lucreaza si sora ei, dar dintre ele doua Flori era mai buna.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#5 2011-11-03 15:54:14

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Vx2 a scris:

Daca stii cumva zona de pe Moinesti. Vis-a-vis de scoala numarul 309 sunt doua saloane. Cum privesti spre piata Gorjului, primul salon. Cand stateam in zona eu acolo mergeam si eram foarte multumita de serviciile fetelor, iar preturile erau de asemenea rezonabile. La urmatorul salon daca vrei sa mergi (al doilea cum privesti spre Gorjului) intreaba de Flori. Nu stiu daca mai lucreaza si sora ei, dar dintre ele doua Flori era mai buna.

Chiar vis-a-vis de scoala nu (mai) este nici un salon..De la scoala, cum te duci spre metrou, pe stanga este unul singur, varuit cu roz la intrare, acolo ma fac de vreo cateva luni si imi place. Niciodata nu am stiut cum le cheama pe fete, sunt 2 si ambele fff de treaba. Prima data m-a facut o tipa care era insarcinata si de ea mi-a placut cel mai mult, dar nu am mai vazut-o, cred ca e in maternal. Ma gandeam ca mai stiti si altele..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

Publicitate

loading...

#6 2011-11-03 16:03:16

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

sunt doua saloane, unul in prima scara unul in a doua. Cel de-al doilea nu e atat de profi.. adica.. fetele sunt ok pentru o manichiura, pedi.. chiar si epilat dar.. eu am avut mereu retineri in ceea ce privea provenienta produselor. (al doilea salo nu prea sare in ochi, dar cum mergi spre metrou, vis-a-vis de scoala, in a doua scara se si vede, la parter.)
Primul salon e mai nou (eu imi aduceam aminte ca blocul e portocaliu dar lol... nu prea am memorie asa buna) Oricum, fetele de acolo sunt tare dragute si fac si tratamente corporale din cate imi amintesc.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.