|
Nu esti logat.
Ajutor!!!!!!!#1 2011-10-28 12:27:37
ajutor!!!!!!!Va povesteesc cum a fost, sper sa ma ajutati. am aflat ca-s insarcinata, la 15.10.2011 am facut ecografia si medicul a confirmat sarcina, la 18.10.2011 am facut avort, am asteptat o saptamina, imi era cam rau, stare de greata, sinii umflati, adica simtomele nu dispareau. Deci dupa o saptamina am mai facut ecografia si s-a constatat ca intradevar erau 2 embrioni, primul medic la care mi-am facut ecografia nu a fost atent, adica nici nu stiu ce sa ma gindesc. ok, pe 26.10.2011 iara-si am avortat cu al doilea. ma simt disperata total, am prins sarcina avind sterlet si inca si doi. au trecut 2 zile, dar sinii tot ma dor si sunt umflati. nu stiu ce sa mai cred, am deja fobie, oare nu am avut trei, paote mai este ceva. spuneti-mi va rog cit timp sinii sint tari si umflati dupa avort??? ajutati-ma va rog, merci mult Offline #2 2011-11-07 01:25:22
Re: ajutor!!!!!!!cateva zile, din cate stiu eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|