|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2011-11-04 00:45:14
intarziere menstruatieStiu ce o sa ziceti, dar nu cred ca sunt insarcinata....Deci, mie imi vine foarte regulat, si imi notez in agenda electronica tot timpul, intre 28-30 de zile. Ca ceasul, de mai multi ani. Acuma mi-a intarziat vreo 10 zile....Am facut doar sex protejat, cu prezervativ. In orice caz am facut si cateva teste de sarcina, au iesit negative....Stres mai mult ca de obicei nu am, nu iau alte pastile, nu inteleg ce se intampla! acum trei luni mi-am facut un pap, a iesit normal. Nu am nici o durere, nici o scurgere....Aveti vreo idee ce ar putea fi? nu m-as ingrijora, daca nu as sti cu cata regularitate mi-a venit luna de luna de ani de zile. In plus, saptamanile care vin o sa calatoresc, pentru servici, si oricum, la medic e foarte scump aici...O sa ma duc, cand ma intorc, daca nimic nu se intampla, dar ce ar putea fi, ca sa nu innebunesc intre timp.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #2 2011-11-04 10:47:46
Re: intarziere menstruatie pai daca stii ce o sa spunem, de ce ne mai intrebi? Offline #3 2011-11-05 00:18:22
Re: intarziere menstruatiePai in primul rand cred ca mai vroiam o parare, ca sarcina poate fi exclusa :-) am dat cautare pe google, si doar astea imi apar ca posibilitati: stres, medicamente, sarcina, infectie...nu stiu, se poate sa fie sarcina, desi au iesit testele negative, de exemplu? i s-a mai intamplat cuiva ceva asemanator? credeti-ma, ma streseaza foarte tare problema asta, din ora in ora verific internetul, nu mai stiu ce sa fac, dar pentru doua saptamani inca o sa fiu pe drumuri, deci nu am sanse sa ajung la doctor. Te pot lovi dereglari hormonale asa de-odata? am 30 de ani.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #4 2011-11-05 00:27:01
Re: intarziere menstruatiePosibil sa fie dereglare,oricui i se mai intampla,mai asteapta putin si vezi ce se intampla,fa sport si bea niste vin Offline #5 2011-11-05 02:47:12
Re: intarziere menstruatieah, si daca stie cineva- la ce doctor sa ma duc, daca trebuie sa ma duc. la ginecolog? la endocrinolog? cum ziceam, ma costa destul de mult, n-as vrea sa ma duc degeaba.... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-06 23:12:21
Re: intarziere menstruatieBuna fetelor..am si eu o mare dilema..iau ac de aproape 1 an si am facut o pauza d o luna in iulie..de la acea pauza am luat ink 3 folii iar acum sunt in pauza..astazi trebuia sa imi vina dar inca nu mi.a venit..am luat toate pastilele dar cu +/- 2 ore fata d ora normala(unele pastile)dar din cate stiu nu e problema ..problema e ca au fost zile knd aveam poate si 3-4 scaune intre pastile dar normale..poate fi vorba de o schimbare a zilei sau acele scaune au afectat eficienta pastilelor si sa fi ramas? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #7 2011-11-07 00:05:33
Re: intarziere menstruatieo sa vina menstruatia, stai linistita. Offline #8 2011-11-07 07:49:16
Re: intarziere menstruatieAi avut dreptate.mia venit.multumesc Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|