|
Nu esti logat.
Nodul fibromatos si chist homeopatic#1 2011-09-03 19:23:30
nodul fibromatos si chist homeopaticBuna! Offline #2 2011-09-03 21:11:01
Re: nodul fibromatos si chist homeopaticNu trebuie sa te sperii de nimic. Trebuie sa urmezi tratamentul dat de medic, sa repeti analizele si apoi sa te apuci de bebe. Nu e nimic f grav daca asta vroiai sa intrebi. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-09-04 12:36:02
Re: nodul fibromatos si chist homeopatic
Multumesc foarte mult pentru raspuns ,sincer incercam de ceva vreme sa avem bebe iar acum cu problemele ivite ma cam speriasem.... Offline #4 2011-11-07 13:22:28
Re: nodul fibromatos si chist homeopaticbuna..de cateva zile, am fost la n control de rutina la ginecolog, si am aflat ca am un chist de aproape 6 cm,la care d-na doctor mi-a spus ca singura solutie este interventia chirurgicala...sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac,am nevoie de niste pareri va rog mult... Offline #5 2011-11-07 13:28:15
Re: nodul fibromatos si chist homeopaticpai poti sa mai faci o consultatie la alt medic, sa ceri o a doua opinie, insa din pacate, la marimi asa mari, chisturile trebuie operate . nu ai de ce sa te sperii. operatia ar trebui sa fie simpla, se face prin laparoscopie. curaj si sanatate! Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-07 16:29:35
Re: nodul fibromatos si chist homeopatic
ai trecut prin asa ceva? mi asa de frica,am 21 de ani si mi frica sa nu fie nevoi sa-mi scoata si ovarul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|