homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!!!-3

#39 2007-12-07 20:05:38

dani3lla
New member
Inregistrat: 2007-07-24

Re: urgent!!!

buna.nu am mai deskis alt topic.revin cu o intrebare referitor la subiectul din primul mesaj...am terminat si pastilele,miercuri si tot am acea sangerare.nu stiu c sa fac.cert este ca este mai abundenta aceasta,ca o menstra...sa fie oare menstra care trebuia sa vina cand termin pastilele?

#40 2007-12-12 08:32:39

tzutzulinii
New member
Inregistrat: 2007-10-21

buna fetelor! scuze pt incalcarea regulei dar eram prea speriata ca nu stiam ce sa fac, dar nu o sa se mai intample.problema mea dupa cum am mai zis ca a uitat sa iau o pastila si am luat-o a doua zi cu cealalta si pt ca trebuia sa termin folia nu am mai facut pauza si am luat 7 pilule din cealalta folie asa cum mi s-a zis.problema mea e ca duminica am luat cea de a7a pilula, azi e miercuri si nu mi-a venit ink.am mai citit pe forum k de obicei menstruatia vine in a4azi de pauza dar presupun k nu e o regula generala si totusi eu sunt f ingrijorata.mi-am luat un test dar nu stiu cand sa il fac pt ca nici nu au trecut cele 3 saptamani de la contact.e posibil sa intarzie menstr de la cele 7 pastile suplimentare?si ink o intrebare ca sa termin o intarziere ar mai putea fi cauzata si de o raceala jos?

#41 2007-12-12 08:41:22

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Tzutzulinii.... asteapta menstra in oricare dintre cele doua zile. Intarzierea menstrei poate fii cauzata de stres si posibil, insa rar de o raceala. Nu fa testul ca il strici aiurea. Eu zic sincer sa mai astepti si sa nu te impacientezi.

#42 2007-12-12 08:51:01

tzutzulinii
New member

ai zis sa astept in oricare dintre cele doua zile? cele doua zile fiind care?nu stiu f multe lucruri despre pilule astea de asta pun multe intrebari.

#43 2007-12-12 10:42:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

tzutzulinii...nu te stresa...menstra poate veni in oricare dintre cele 7 zile de pauza...nu ti intarzie pt ca ai prelungit folia...dar daca esti racita s ar putea sa influenteze...nu te stresa...daca nu apare pana in ultima zi...fa un test de sarcina...daca e negativ incepi normal urmatoarea folie...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#44 2007-12-12 15:05:06

tzutzulinii
New member

mulltumesc mult!acum o sa pot sa dorm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.