|
Nu esti logat.
Buna#1 2011-11-10 21:02:45
bunabuna...am si eu o intrebare:-s..la planning mi-au schimbat ac cu karissa si azi cum e joi..eu am luat pilula de luni..obijnuita cu prima pastila..si nu stiu daca este bine... Offline #2 2011-11-10 21:21:37
Re: bunate-ai exprimat cam ciudat. daca am inteles bine, inainte luai nu stiu ce ac intotdeauna incepeai luni o folie noua iar acum ai schimbat cu karissa si trebuia sa incepi joi si din greseala ai luat de pe folie o pastila marcata cu lu (luni)? daca am inteles bine, nu e problema, karissa sunt monofazice, toate pastilutele sunt identice, contin aceeasi cantitate de hormoni. ia maine o pastila de vi (vineri) si continua cu sambata, duminica si cand ajungi la luni o iei pe cea pe care scrie joi (cea care trebuia luata azi) apoi continui cu marti, miercuri si cred ca nu o sa te incurci. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-10 21:29:34) Offline #3 2011-11-10 21:36:16
Re: bunada luam alte ac..dar nu intelesesem cu karissa cum e cu zilele sapt deaceea...ca celelalte erau numerotate..si incepeai cu prima (1 )...pana la 21..insa la karissa e cu zilele astea si mam cam incurat...bn ca nu e gresit nici cum..ms frumos de raspun:* Offline #4 2011-11-10 21:44:46
Re: bunacu placere. te vei obisnui e usor si cu notarea cu zilele saptamanii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|