homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help me plsss!

#1 2011-11-10 17:38:56

puiumeumic
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-02-21
Site

Help me plsss!

Buna ziua. Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu o problema pentru ca sunt foarte speriata.
Am fost la gineco pentru ca nu-mi mai vine menstruatia (au trecut cam 2 luni de la ultima menstra) si mi s-a efectuat o ecografie endovaginala in urma careia pe FO scrie:
"Uter AVF 36/46 mm
OD - 30/23 mm cu multipli foliculi, cel mai mare de 4.5 mm
OS -  27/20 mm - cativa foliculi mici, lama de lichid retrouterin"
Eu am luat anticonceptionale Karissa timp de 3 ani, apoi le-am intrerupt cam 2-3 luni, dupa care le-am luat din nou (acum nu le mai iau, nu mai iau nici un fel de anticonceptionale). Din momentul in care am inceput a 2-a oara sa iau anticonceptionalele m-am ingrasat ff mult cam 15 kg intr-un an. Eu inainte de a lua anticonceptionale aveam deasemenea ciclul foarte neregulat. Iar acum de 2 luni nu mi-a m-ai venit si chiar m-am speriat.
Doctora mi-a zis ca pare a fi SOP si ca trebuie sa fac niste analize hormaonale (FSH, TSH, prolactina...etc) care se fac in timpul ciclului, numai ca inca nu mi-a venit...si incep sa ma sperii foarte tare, mai ales dupa ce am citit despre SOP.
Initial doctora mi-a prescris antibiotice cifran, flamexin si supozitoare clafen timp de 1 sapt... apoi am revenit la ea si mi-a prescris ovule Feminelle Hyalsoft si Nistatina pt mine si partener (deoarece aveam niste mancarimi, cu toate ca la examenul de secretie nu a iesit nimic anormal).
In fine, va rog mult daca se poate sa-mi interpretati ce a scris doctora...si totodata ce-mi recomandati sa fac in continuare.

Multumesc mult de tot!

Corina

God bless me soon as He has blessed all you mommies puss

#2 2011-11-11 10:20:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Help me plsss!

ai warn pt postare multipla; asteapta sa ti se raspunda aici: http://forum.anticonceptionale.ro/p2345 … l#p2345631
topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.