|
Nu esti logat.
De ce avem aceasta mentalitate?#1 2011-11-11 19:59:21
De ce avem aceasta mentalitate?Sincer citesc acest forum pentru ca prietena mea bea AC de un an, si aici m'am informat ptr prima data. Offline #2 2011-11-11 20:04:31
Re: De ce avem aceasta mentalitate?pt ca unii cred ca nimic rau nu li se poate intampla: "ce, tocmai mie?? ha ha"; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-11 20:05:15
Re: De ce avem aceasta mentalitate?Pentru ca nu stiu cate persoane isi programeaza un contact sexual si mai ales,in focul pasiunii,inainte de contact,nu stiu cine sta sa google-asca sa caute informatii. Se multumesc sa traiasca clipa si sa le iasa perii albi apoi Offline #4 2011-11-11 20:10:29
Re: De ce avem aceasta mentalitate?amuzanta exprimarea cu bea ac si mister, subscriu la tot ce au spus fetele si in plus, mai exista si oameni mai rasariti, nu toti ce intreaba ceva legat de activitatea sexuala sunt total neinformati, sau slab informati, ci chiar bine informati, si totusi eu consider ca nu poti niciodata sa le stii pe toate. unele probleme, dileme le constientizezi abia cand te lovesti de ele. Offline #5 2011-11-11 20:16:01
Re: De ce avem aceasta mentalitate?
Consuma, ia. etc M'am exprimat gresit. Dar anyway, e o chestie care ma deranjeaza tare. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|