|
Nu esti logat.
Nedumerire Sarcina !!!#1 2011-06-17 21:48:38
Nedumerire Sarcina !!!Buna. O prietena de a mea azi mi'a povestit, ca a ramas insarcinata. Chiar daca ea sustine ca a baut corect anticonceptionale, oricum a ramas insarcinata. E posibil asa ceva? Daca da, ce probabilitate este sa ramai gravida chiar si cu AC. NU te salveaza ele daca le consumi corect? Mersi Offline #2 2011-06-17 22:04:04
Re: Nedumerire Sarcina !!!este posibil ca prietena ta sa fi avut scaune moi/varsaturi si una dintre pastile 9sau poate mai multe) sa nu se fi absorbit (daca spune ca le-a luat corect,la aceeasi ora) si atunci protectia s-a dus naibii Offline #3 2011-06-17 22:07:04
Re: Nedumerire Sarcina !!!ce's alea scaune moi? Offline #4 2011-06-17 22:31:38
Re: Nedumerire Sarcina !!!un fel de diaree .. Sau poate prietena ta a baut suc de gref, sau ceai de sunatoare. Ori a luat antibiotic "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2011-06-17 22:40:08
Re: Nedumerire Sarcina !!!mmm am inteles. Mersi mult. Eu m'am contrat mult cu ea ca nu e posibil, sau ca a uitat una, da ea o tinea pe a ei. mersi Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-11 20:25:03
Re: Nedumerire Sarcina !!!unii nu pot accepta ca au gresit. e in firea omului sa dea vina pe altceva din afara si nu pe ei insisi. sau poate chiar nu isi aminteste sa fii gresit cu ceva. sau modul ei de a le lua 'corect' nu este de fapt corect cum au spus fetele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|