|
Nu esti logat.
Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!Pagini: 1
#1 2011-11-10 23:32:41
Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!As avea cateva intrebari pt Doctoressa: Offline #2 2011-11-10 23:40:33
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!detalii sunt iti dau linkul http://forum.anticonceptionale.ro/t36402-Femina.html. si pana sa-ti raspunda doctoressa, daca iti va raspunde... nu faci celulita si vergeturi de la anticonceptionale. iti pot creste putin pofta de mancare, repet nu obligatoriu, si daca cedezi poftelor te poti ingrasa pentru ca mananci mai mult, dar pana la celulita... celulita se face in ceva timp, iar vergeturile tin de faptul ca pielea ta nu este suficient de elastica si atunci cand slabesti sau te ingrasi brusc apar. sau cand te dezvolti e inevitabil, apar de exemplu pe sani cand iti cresc sau pe folduri, fund sau coapse pe la pubertate/adolescenta sau cand esti insarcinata si ti-a crescut burtica. si vezi ca ai postat de doua ori, pentru asta se da warn. citeste regulamentul iti vor spune moderatoarele. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-10 23:44:51) Offline #3 2011-11-11 00:36:49
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!da ms mult,scz ca am postat de 2 ori.dar sper ca la ultima intrebare sper sa-mi raspunda Doctoressa.u nu sti nimic de forfemina? Offline #4 2011-11-11 16:08:28
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!ti-am dat linkul cu discutia pe forum despre 4 femina... unde am comentat si eu de altfel... si mereu adresezi intrebarile doctoressei... iti dai seama ca nu are timp sa stea pe forum sa raspunda la toate intrebarile tale sau ale altora. cred ca te poti multumi cu ce-ti raspund fetele pe forum. daca vrei neaparat parerea dumneaei ii poti face o vizita la cabinetul de planning. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-11 16:13:34) Offline #5 2011-11-11 20:33:56
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!imi pare rau dar nu merge acel link Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-11 20:37:09
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|