homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

POSTINOR - Urgent!

#1 2011-11-12 00:43:12

DyanaRi
Membru
Inregistrat: 2011-11-12

POSTINOR - Urgent!

Aseara am avut contact sexual neprotejat, iar astazi mi-a venit. E cazul sa iau Postinor? Se mai poate intampla sa raman insarcinata daca mi-a venit? Mi-e cam neclar cum se intampla lucrurile si pana maine ar trebui sa iau pastila. As avea nevoie urgent de un raspuns!

#2 2011-11-12 09:15:08

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: POSTINOR - Urgent!

nu mai e nevoie. ai fost norocoasa. nu mai face sex neprotejat. te indrumam daca nu stii ce metoda contraceptiva ti se potriveste, sau te duci la medicul de planning familial, sau folosesti prezervativul. ai ciclul regulat? (regulat nu inseamna sa-ti vina ceas, ci sa aiba cam acelasi numar de zile sa zicem 32-35 zile, se calculeaza din prima zi de menstra pana la urmatoarea zi de menstra). si menstra este normala? dar oricum, daca ti-a venit imediat nu e posibil sa fie risc de sarcina.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.