|
Nu esti logat.
Interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginale#1 2011-11-05 15:40:31
interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginalebuna.acum o saptamana am fost la un laborator particular pentru recoltarea secretiei vaginale-aveam o scurgere vaginala cu aspect branzos,iar uneori o usoara mancarime. tocmai m-am uitat pe rezultat ,voi scrie si aici ce am vazut pe foaia mea de pacient : Offline #2 2011-11-05 16:38:30
Re: interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginalenu intra in panica. du-te cu analizele la ginecolog, sa-ti dea tratament. scrie clar acolo ca ai candida si e sensibila la nystatin si ca ai gardnerela care e vaginita din cate stiu eu si se trateaza cu antibiotice pentru asta cred ca e antibiograma si pentru ureaplasma. nu am inteles insa daca ai si clamydia, care se vindeca tot cu antibiotice. cum adica ai alergie? ce patesti? oricum medicul va decide ce si cum sa-ti dea poate iti da antibiotice si antialergice in acelasi timp. dar ai mai avut probleme din acestea, ai o igiena agresiva? (pentru primele 3, clamydia daca o ai se ia numai prin contact sexual) Offline #3 2011-11-05 19:02:32
Re: interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginalelikeasunshine, Offline #4 2011-11-06 19:13:59
Re: interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginaleva multumesc mult mult pt raspunsuri..m-am mai linistit putin.acum 6 luni am facut trattament pentru ureaplasma cu doxiciclina-10 zile-in prima zi am avut dureri in zona stomacului, in a doua zi aveam deja candidoza in gura si cred si vaginal,in a 3 a zi dimineata mi-era greata,varsam continuu....iar seara stari de lesin.....din a 4 a zi le-am schimbat cu unidox-aceeasi doxiciclina insa alta concentratie si produsa in franta. dupa tratament am facut iara analizele si nu mai aveam nimic.acum am iara,dar am si vaginita si candidoza.Clamydia am avut acum 2 ani,am urmat tratament si apoi la repetarea analizelor nu am mai avut; existau in sange doar anticorpii pt clamidia.eu sper sa fie acum doar anticorpii.....cele 3 -candida,gardnerela si ureaplasma-e posibil sa fi aparut in urma unei igiene excesive .am tendinta de a fi perefect curata , iar secretia vaginala este mai abundenta la mine. fac spalaturi zilnice cu irigatorul. Offline #5 2011-11-07 14:16:58
Re: interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginalecel mai bine intreaba medicul ginecolog cum ar trebui sa fie igiena ca sa nu mai ai probleme, dar eu stiu ca: Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-07 14:19:59) Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-12 19:12:41
Re: interpretarea rezultatelor recoltarii secretiei vaginalelikeasunshine imi poti spune unde ai facut aceste analize si cat te-a costat? multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|