|
Nu esti logat.
Cum a inceput totul?-3#39 2007-12-28 23:27:18
Re: cum a inceput totul?imi intarziase...am dat search pe google si am vazut k sunt persoane pricepute pe aici si am postat si eu...abia dupa cateva zile am descoperit k exista si altceva inafara d pb medicale... la inceput imi era rushine sa postez k nah...aici o intreaga comunitate nu vroiam sa creada lumea k ma bag si eu in seama apoi..mi`am dat greata si postam cate`un msg..2 ...3...pana am ajuns sa intru in fiecare zi si sa stau pe forum cat sunt pe net ...mai eram inainte tot asa pe un forum dar erau putzine persoane...si , si alea au inceput sa dispara... #40 2007-12-29 00:58:33
Re: cum a inceput totul?eu tot pe google l-am gasit. am dat un search pentru yasmin (ce-mi recomandase mie doctorita fara prea multe intrebari si nu eram eu sigura ca e chiar ok...si am zis sa verific ce e cu anticonceptionalele astea)...am agsit linkul asta...am vazut ca raspundea si doctoressa in care puteam avea incredere (adica nu era ca pe alte forumuri..fiecare isi da cu parerea...fiecare zice altceva...si tu nu stii ce sa crezi) mi-a placut si atmosfera...si am ramas. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #41 2007-12-29 01:17:44
Re: cum a inceput totul?dupa o patanie cu prezervativul cautam si eu pe net ce si cum si am dat de forum...mi am facut cont si tin minte ca mi a raspuns doctoressa si parca si nashira (ea nu era inca atunci moderator dar se vedea de departe ca se stia)...apoi un timp intram doar sa citesc si am mai intrebat parca ceva cand am inceput anticonceptionalele...mai apoi am dat de beleaua cu candida (bineinteles ca hop aici) si de atunci am ramas de tot aici...am invatat...si ma bucur ca pot sa ajut persoane care au fost in situatia mea si nu numai...dar lucru care ma bucura cel mai tare e ca suntem ca o mare familie happy with him...inlove with him... Offline #42 2007-12-29 02:48:14
Re: cum a inceput totul?cautam ceva pe net despre nospa:) asa am dat de voi!si ma bucur tare!! postez foarte rar dar va citesc in fiecare zi!!din aprilie.... ma bucur ca v am gasit Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #43 2007-12-29 06:38:37
Re: cum a inceput totul?eu nu imi mai aduc aminte f f bine..stiu doar ca din plictiseala nu stiu ce am scris pe google si din una din alta am ajuns pe site-ul asta...si il stiu de mult timp dar nu am avut curaj sa imi fac cont de la inceput si sa postez si eu..doar citeam si nevoia m-a impins sa imi fac cont si sa ma implic si eu mai mult What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-29 11:05:52
Re: cum a inceput totul?eu vroiam sa incep sa folosesc anticonceptionale,si inainte s merg la planning m-am gandit sa caut pe net informatii despre ac.am dat cautare p google si am dat peste site-ul asta.am intrat din qriozitate y mi s-a parut destul de interesant.asa k am decis s m inregistrez.imi pare rau k nu am aflat de el mai devreme.oricum niciodata nu e prea tarziu.as sta non-stop aici q voi. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #45 2007-12-29 11:21:40
Re: cum a inceput totul?eu luasem pt prima si ultima data postinor , si cum aveam cateva intrebari, am nimerit pe aici. You are the sunshine of my life.. Offline #46 2007-12-29 15:16:08
Re: cum a inceput totul?
idem Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #47 2007-12-29 17:00:25
Re: cum a inceput totul?eu citeam ce se discuta pe acest forum cu un an inainte sa ma inscriu...si am avut odata o nelamurire legata de niste interactiuni ale unor medicamente cu pilula, si nu am gasit pe niciunde un raspuns, asa ca m-am gandit sa postez o intrebare aici...si asa a inceput totul „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #48 2011-11-09 19:18:37
Re: cum a inceput totul?La mine site-ul a aparut la mai multe cautari pe google, dar mi-am facut cont cand am vazut ca se puneau mereu oferte de job-uri. Pana atunci nu cred ca i-am dat atentie, nu prea le aveam cu forumurile. Am vazut ca este o comunitate draguta si m-am hotarat sa raman prin preajma, nu stateam prea bine nici la capitolul prietene, asa ca nu mi-a fost greu sa intru des. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #49 2011-11-09 20:59:47
Re: cum a inceput totul?Eu am gasit site-ul cand cautam informatii despre pastila de a doua zi, a trebuit sa iau o data Apoi am inceput sa iau anticonceptionale desi eu eram total impotriva lor, puteam sa jur ca o sa mor cu prezervativul de gat Dar am tot citit pe acest forum despre ele si practic m-am convins sa ma apuc sa iau si eu, pana la urma Sunt foarte multumita de hotararea asta. De atunci am cont si sunt absolut dependenta de forumul asta, intru de 20 de ori pe zi Offline #50 2011-11-09 22:00:49
Re: cum a inceput totul?E foarte ciudat modul in care am gasit forumul. Pare chiar ireal Offline #51 2011-11-09 23:16:50
Re: cum a inceput totul?Incepusem sa ma gandesc la ideea de a lua anticonceptionale deoarece in sfarsit eram intr-o relatie in care aveam incredere in el, si plus ca avusesem un incident cu un prezervativ rupt si paranoia cum sunt....nu vroiam sa stau stresata tot timpul din aceasta cauza mai ales fiind intr-o relatie stabila. Am dat un search pe google sa mai aflu una alta cum se procedeaza si alte informatii ca sa fiu cat de cat in tema pe cand merg la planning. A trecut ceva timp pana am prins curaj sa si postez... dar nah ) intr-un final am reusit. Cu ocazia asta multumesc tuturor care se implica sa ofere informatii pe acest forum, mai ales ca in domeniul asta multe dintre noi suntem foarte paranoice si stresate. Offline #52 2011-11-12 17:37:48
Re: cum a inceput totul?Buna si bine v-am gasit! Eu am dat peste acest site intamplator...apoi am vazut ce subiecte interesante contine dar si comunitatea unita care s-a format aici. V-am urmarit cateva luni bune si intr-un final m-am decis sa imi fac si eu un cont. Sper sa ma primiti si pe mine... Offline #53 2011-11-12 18:41:58
Re: cum a inceput totul?Cred ca am cautat "cat mai costa un avort". I love you. Remember. They cannot take it Offline #54 2011-11-13 10:45:06
Re: cum a inceput totul?eu cautam povesti despre "prima oara" dupa aia a urmat o perioada de vreo 2 ani in care doar citeam din umbra, iar dupa aia am zis sa ma implic si eu activ in discutii daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|