|
Nu esti logat.
O intrebare !#1 2011-11-08 13:10:06
O intrebare !Prietena mea a fost la ginecolog pentru ai prescrie ac . El i-a recomandat karissa. Peste cateva zile ii vine si o sa inceapa pastilele, vreau sa va intreb dupa cate zile e protejata ? luam in considerare ca ei nu ii place cand ii pe perioada , cam in cat timp dupa cele 7 zile cand ii pe stop o sa inceapa protectia ? Offline #2 2011-11-08 13:31:20
Re: O intrebare !daca incepe karissa din prima zi de menstruatie, atunci e protejata inca de la prima pastila. Offline #3 2011-11-08 20:58:37
Re: O intrebare !Deci atunci perioada cand e pe stop 7 zile atunci in a 8 zii e protejata ca nu facem cand e pe stop. Oke multumesc ! Offline #4 2011-11-09 10:14:31
Re: O intrebare !e protejata si in a 8-a zi si in timpul menstruatiei . Offline #5 2011-11-11 12:50:10
Re: O intrebare !Vreau sa va intreb daca ii normal ceva . Prietenei mele ii vine si in a 5 zii destul de consistent , dar acum e in a 3 zii de cand ia karrisa si nu ii mai vine aproape deloc , ii vine dar foarte putin vreau sa va intreb ii normal ? Offline Publicitateloading...
#7 2011-11-11 12:55:17
Re: O intrebare !Posibil sa fie un efect advers ? afecteaza protectia ? poate sa fie deoarecee nu a mai luat ac pana acuma ? Offline #8 2011-11-11 13:02:08
Re: O intrebare !este un efect secundar care nu pune probleme; daca a inceput folia in prima zi de menstra, este protejata indiferent daca mai sangereaza sau nu; daca a inceput folia in a 2-a, a 3-a zi, oricum trebuie protectie suplimentara pana inghite 7 pastile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-11-11 15:01:03
Re: O intrebare !faptul ca s-a redus menstruatia este un avantaj al folosirii anticonceptionalelor e un motiv de bucurie zic eu, in niciun caz de ingrijorare Offline #10 2011-11-12 01:17:01
Re: O intrebare !Oricum eu am o mica retinere sa fac dragostea cu ea fiind obisnuit cu prezervativul ... acum asa parca imi este frica stiu ca nu trebuie sa imi fie frica pentru ca le ia la ora exacta din prima zii dar totusi nu imi vine sa cred doar dupa 3 zile de "bombonele" dinalea mici sa fi protejata sunt extrem de uimit de medicina din ziua de azi. Am sa incerc atunci fara frica , desi cum am mai zis o sa am o mica retinere cand o sa ejaculez in ea ... o sa mie se para ciudat , dar poate ciudat de bine acum nu stiu . Offline #11 2011-11-12 02:36:29
Re: O intrebare !Daca nu esti inca pregatit sa faci asta,atunci mai asteapta.parca vad ca daca ejaculezi in,va stresati apoi daca o fi ramas. Pregateste-te psihic si restul vine de la sine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #12 2011-11-12 13:28:24
Re: O intrebare !Bogdanel, hormonii care determina ovulatia sunt si ei in cantitati extrem de mici in organism. practic asta sunt hormonii: substante chimice care, in cantitati ft ft mici, reusesc sa determine schimbari in corpul nostru. fii fara grija, "bombonelele" isi fac efectul. Offline #13 2011-11-12 20:20:31
Re: O intrebare !Astazi am facut dragoste cu iubita a fost foarte placut fara prezervativ . Cu totul o alta latura a dragostei ... Eu incerc sa nu ma gandesc ce o sa se intample, ma gandesc doar ca "bombonelele" isi fac efectul . Offline #14 2011-11-12 21:25:18
Re: O intrebare !o sa isi faca efectul daca le ia la timp, daca nu mananca grefuit sau nu bea ceai de sunatoare sau nu ia antibiotice...dar toate la timpul potrivit. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #15 2011-11-13 21:04:23
Re: O intrebare !Vreau sa va intreb inca ceva ea normal ia pastila la 13:00 la ora 9 a vomat trebuie sa ia alta pastila ? dupa cat timp este pastila absorbita ? si inca ceva am citit ca paracetamolul , algocalminu , antinevralgic nu afecteaza anticonceptionalele dar daca ia paracetamol si algocalmin deodata afecteaza ? Ultima oara a fost editat de Bogdanel (2011-11-14 16:25:24) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|