homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 2011-11-12 12:30:27

alexa_mari
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-07-17

Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am si eu o intrebare! E posibil sa incepi sa sangerezi la folia a 6 a dupa 2 saptamani de cand ai inceput-o,in conditiile in care ai luat pilulele ca la carte si f corect pana in acel moment.Nu inteleg ce se intampla,in conditiile in care la 3 luni am fost la control si mi s-a spus ca totul e in ordine.Va rog ajutati-ma .

#2 2011-11-12 13:24:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e spotting. daca tine mai mult sau se repeta si luna viitoare, mergi la medicul de planning. posibil sa fie nevoie sa le schimbi.

#3 2011-11-12 13:29:30

alexa_mari
New member

spotting dupa 5 luni jumatate?cu durere de burta si de spate?....faza e ca sunt luate ca si tratament pt un chist si avand in vedere ca lucrurile stau f bine e ultima luna....e f adev ca le-am folosit si pt a ma proteja de o sarcina

#4 2011-11-13 11:11:47

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Eu luna asta am avut spotting dupa 1 an de luat anticonceptionale..deci e posibil. Asa cum au spus si fetele, daca vei continua sa le iei, si luna viitoare apare din nou sangerarea intre menstruatii mergi la un medic.
Nu cred ca e bine sa le intrerupi acum... sa nu te dereglezi mai rau. Mai bine termini folia si intre timp vorbesti si cu medicul care ti le-a prescris.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#5 2011-11-13 22:01:55

alexa_mari
New member

Da,a fost doar o mica sangerare ulterior nu am mai avut probl.multumesc pt ajutor

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.