|
Nu esti logat.
Ce se intampla cu mine?#1 2007-07-25 09:45:14
Ce se intampla cu mine?Fetelor nu styu ce se intampla cu mine,sa va povestesc: acum 2 ani intrasem intr-o pasa super aiurea,nu ma mai intelgeam cu nimeni plangeam din orice si ma enerva orice.Asa m-am decis de una singura sa ma internez la spital,la endocrinologie,mi s-au facut analize iar doctorul a zis ca am o dereglare neurovegetativa,pe baza de hormoni,nu styu ce booonn am zis ca de,nu am si eu un prieten nu styu am gasit motive la dereglarea asta,am urmat un tratament si mi-am revenit,eram mai calma.Nu am mai avut pase din astea chiar asa de atunci,tin sa mentionez ca sunt o tipa vulcanica si usor nervoasa adica ma enervez repede.Acum de cateva zile,am intrat iar in pasa aia,nu ma m-ai inteleg cu nimeni,cu prietenul ma cert din orice cu ai mei la fel,ma gandesc ca este si serviciul am un servici plictisitor si care nu-mi prea place si cu putini bani,sunt asistent marketing si am 5 mil salariu,as vrea sa gasesc ceva dar....pauza,ma gandesc ca nu am sa ma descurc cu facultatea cu taxa de 18 mil pe care o am de dat anul asta care vine ca pe primul l-am trecut fara restante si a fost gratuit.Ce sa fac,oare care sunt motivele de intru in pasa din asta de parca nimik nu mai are rost si viata este banala,am vb si cu prietenul meu aseara si i-am zis ca se va satura de mine asa si ca mai bine ii las libertatea si isi face viata lui cu altcineva(el are 28 eu 20,v-am mai zis eu),el a zis ca nu ca el ma vrea pe mine ca nu se va satura ca el ma vrea pe mine sotia lui.Nu styu ce sa mai zic,acum sunt hotarata si imi place viata si trec prin ea acum cad iar in pasa asta care acum nu mai trece,offf sper ca nu v-am plictisit si sper ca nu credeti ca sunt nebuna. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #2 2007-07-25 09:54:47
Re: Ce se intampla cu mine?mai... eu nu ma pricep la chestiile astea prea bine, dar daca tu zici ca prima oara ti-a zis doctorul ca aveai o tulburare hormonala, poate si acum e aceeasi cauza. de ce nu mai mergi o data la medic sa-ti mai dea un tratament, ceva, sa-ti revii? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-07-25 10:14:13
Re: Ce se intampla cu mine?Da,asa este,e langa mine,chiar aseara ne-am certat si mi-a zis:"cobor sa-mi iau tigari vin" a plecat s-a intors,si-a aprins tigara a luat un scaun s-a pus langa mine si a incercat sa-mi explice motivele pt care ne-am certat(banale de altfel) apoi eu am inceput sa plang si i-am zis ca nu ajungeam sa ne certam asa daca mai styam si eu sa ma controlez dar deja ma domina nervii iar.La doctor as vrea sa merg dar ce am sa fac mereu am sa merg la spital,mereu am sa iau pastile:(,nu stiu cat poate si prietenul sa ma suporte,el zice ca nu ma lasa oricum dar...orice om are o limita.M-am gandit chiar si la un psiholog. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #4 2007-07-25 10:18:42
Re: Ce se intampla cu mine?am vrut si eu sa-ti zic ca poate ar fi bine sa mergi si la un psiholog... n-ai de unde sa stii, uneori niste traume din copilarie pot sa-ti provoace sechele. ar trebui sa incerci toate variantele, si pastile, si psihologul... eu zic ca merita orice sacrificiu, ca sa ai o viata linistita Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-07-25 10:20:38
Re: Ce se intampla cu mine?Multumesc mult Ivy,imi dai incredere.Cel mai tare din toata pasa asta este afectata relatia cu yubby pt ca eu simt ca nici de el nu mai am nevoie,mi-e indiferent. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-25 10:25:10
Re: Ce se intampla cu mine?pai atunci clar trebuie sa faci ceva! ca una e sa fii nervoasa si irascibila, si alta e sa-ti fie afectate relatiile cu oamenii pe care-i iubesti... eu cred ca nu iti e indiferent, doar ca il stii acolo langa tine, si nu-i mai dai atata importanta... daca nu ti-ar mai fii aproape i-ai simti lipsa Ultima oara a fost editat de ivy (2007-07-25 10:25:33) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-07-25 10:28:11
Re: Ce se intampla cu mine?Mare dreptate ai!!!Offf sper sa treaca... Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #8 2007-07-25 10:33:15
Re: Ce se intampla cu mine?Alexia oricine mai are perioade proaste. Incearca s anu te gandesti ca trebuie sa te certi cu cutare sau cutare. Gaseste-ti ceva placut de facut:citeste, cauta un joc pe calculator, orice iti face placere.Asta ca sa nu te mai plictisesti.Iar cu iubitelu tau fii mai blanda.Uite iti zic ce fac frati-miu cu prietena lui.Daca incep sa se certe la tel si incepe unu dintre ei sa tipe.Ori ala care a gresit ori celalalt zic : bine, te pup pa. ...si inchid tel ...si dupa 10 min cand se calmeaza se suna si totu e frumos. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #9 2007-07-25 10:33:24
Re: Ce se intampla cu mine?o sa treaca cum a trecut si prima oara. trebuie doar sa ai grija de tine... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2007-07-25 11:28:54
Re: Ce se intampla cu mine?alexia si mie mi se intampla.si daca imi vine sa tip si nu tip,ma apuca nervii si mai tare.mie mi se mai intampla si din cauza ca nu era iubi aici ( si poate o sa vi se para ciudat dar de fiecare data cand incarcam tel,o data pe sapt cu 4 euro,ma apucau nervii si mai tare ,avand in vedere ca renuntam la mici placeri pt a incarca tel)] expect the worst , hope for the best! Offline #11 2007-07-26 09:42:20
Re: Ce se intampla cu mine?Aseara am incercat sa fiu foarte calma si dragutza cu el,sa glumesc.L-am lasat sa se uite la meci dar mai veneam din cand in cand langa el(eu eram in alta camera la alt TV) il mai pupam,il mai alintam si pana l urma s-a sfarsit cu un amor nebun si cu totul bine si frumos fara cearta si nici nu am mai simtit ca nu-l mai iubesc si ca m-am saturat asa cum simteam zilele trecute.Sa vedem cum decurg lucrurile in continuare eu sper ca bine,sper sa ma pot controla si styu ca chiar daca mai zic eu ca nu e de mine ca e mai mare bla bla el ma iubeste si altul nu cred ca m-ar respecta si m-ar iubii mai mult..Iar cu restul lumii tot asa sper sa fiu calma ca ei saracii pana la urma ce vina au ca am eu pase proaste??Ce bine e sa va styu langa mine cu sustinere mai fetelor. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #12 2007-07-26 10:19:58
Re: Ce se intampla cu mine?Alexia te-ai gandit sa vb. cu un psiholog? poate te ajuta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-07-26 10:27:45
Re: Ce se intampla cu mine?Da,m-am gandit si la asta ralucaelena,de multe ori chiar dar vad acum ca dupa ce a discutat cu yubby parca mi-am mai revenit,poate ca am sa-mi revin definitiv.Oricum ceva impotriva nervilor tre sa fac ca am sa inebunesc lumea din jur. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #14 2007-12-12 20:54:11
Re: Ce se intampla cu mine?cu privire la acest subiect...ca sa nu mai deschis un alt topic...am si eu stari de genul in care ma enervez pur si simplu pentru ca el pleaca de la calculator si nu imi mai raspunde...sau cand il sun si nu imi raspunde pe moment...ne certam cam la vreo cateva zile pe o tema dintr-asta... adica nu stiu ce sa mai zic..dar eu oricum stiu ca sunt o fire vulcanica si ma enervez repede, daca nu primesc ce vreau in momentul ala in care eu vreau iese super naspa dupa aia sau nu imi mai doresc acel lucru...prietenul meu sustine ca ma intelege, dar cred ca se satura si el de fazele astea...eu il iubesc fara nicio schimbare in relatie..suntem de 2 ani impreuna...doar ca distanta..(eu sunt in Bucuresti, el e in Piatra Neamt) ma face sa imi doresc sa tinem mereu legatura, dar el mai are cate ceva de facut si nu poate sta cand vreau eu pe net etc...am citit mai multe articole cum ca toate suntem asa mai impulsive fata de ei..dar oare chiar e normal ? Ultima oara a fost editat de raluca24 (2007-12-12 20:55:00) Offline #15 2007-12-12 20:55:51
Re: Ce se intampla cu mine?ii normal intrun fel sa fie asa cai si distanta ...si esti cam posesiva mai lasal sa respire si nu te mai enerva asa rpd ca vorba ta ...intelege intelege da la un mom dat se satura si el incearca sa te mai temperezi it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2007-12-12 21:00:53
Re: Ce se intampla cu mine?el zice ca atunci cand simt ca ma enervez, sa nu intru pe net sau sa-l sun, pentru ca de obicei nu am ceva cu el, ci lucrurile din jur ma afecteaza..si eu fac greseala sa ma descarc pe el ... faza este ca m-am saturat sa fim la distanta si asta ma frustreaza...sper sa fie totul bine cand o sa ne mutam impreuna Offline #17 2007-12-12 21:01:43
Re: Ce se intampla cu mine?Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar si eu ma cert cu prietenul meu, si suntem de 3 ani impreuna. diferenta e ca noi stam tot timpul impreuna si asa se explica, dar si in momentul in care stam departe unul de altul se intampla cam la fel sau poate mai rau. Faza e ca ne certam din copilarii, nu avem probleme serioase, poate chiar de prea mult bine. De multe ori stau si ma gandesc ca sunt rautaciosa cu el dar in momentul in care me enerveaza nu imi dau seama sau sunt prea incapatanata sa recunosc ca are dreptate si tot asa.................... Cred ca pana la urme cel mai important e ca ne iubim, si dupa ce ne certam ne impacam. poate intr-o zi o sa terminam si cu cearta, cel putin asa sper....... tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #18 2007-12-12 21:06:39
Re: Ce se intampla cu mine?exact prin asta trec si eu...la fel, din copilarii ne certam, dar mie mi se par niste chestii vai..super serioase ..nici chiar, dar oricum...au darul sa ma enerveze...ma bucur ca nu sunt singura care trece prin situatii de genul...merci mult pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|